Paraméterek

Oldalszám: 374 oldal
Méret: 21 x 14,8cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Kulcs a Bibliához 1. - Ószövetség

Szerző Pawson, David
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
5.850 Ft
Menny.:db
Kulcs a Bibliához 1. - Ószövetség
5.850 Ft
Menny.:db

Leírás

Ószövetség
1. rész: Törvény, történelem, költészet
 
A Kulcs a Bibliához átfogó képet nyújt arról, milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre. Ez a könyv fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy a teljes Bibliát megismerjük, még akár egy 12 éves is képes legyen megérteni és megjegyezni David tanítását.
„El sem tudok képzelni ennél jobb könyvet friss hívők számára. Arra késztet, hogy a bibliatanulmányozás ne csak kötelező gyakorlat, hanem élvezetes hobbi legyen számunkra!”
„A Kulcs a Bibliához nem a teológiát sulykolja, hanem kíváncsiságot ébreszt bennünk, és vágyat a Biblia olvasása iránt!”
„Olyan érthető, és egyszerű! Ez a könyv remek társ a Biblia tanulmányozásához.”
 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 05. 30.
Egy csodálatos könyv ami segít megérteni a bibliát!
2019. 08. 22.
Az egyik legjobb kézikönyv a Biblia megértéséhez! A szerző nagyon érdekes összefüggéseket láttat meg az ószövetségi áldozatokkal, a számokkal, a színekkel kapcsolatban, és a kedvencem az, hogy ezeket abszolút a Biblia szövege alapján teszi. Madártávlatból ismerheti meg az olvasó az Igét és mégsem felszínes. Kedves, kegyelemmel teljes lelkülettel igyekszik a mai keresztény számára egyértelmű tanácsokat adni, hogyan álljon egyes könyvekhez a Biblián belül. Például olyan érdekes kérdésekre ad választ, mint a "Miért akadnak el olyan sokan a 3Mózesnél?", "Isten miért pont Ábrahámot választotta ki?", "Milyen volt a Bábel előtti nyelv és melyik mai nyelvre hasonlíthatott?"
Rendkívül bátorító és nagy áldás annak, aki szeretné jobban megismerni a Szentírást!