Paraméterek

Oldalszám: 176 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás

Kézikönyv a magyarázó igehirdetéshez

Szerző Stephen McQuoid
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.200 Ft
Menny.:db
Kézikönyv a magyarázó igehirdetéshez
1.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Hallottál már olyan igehirdetést, amikor úgy érezted a szíved szárnyal, mert betekintést nyerhettél valami újba, vagy újra hangsúlyossá vált valami, amit rég elfeledtél? Hirdetted már úgy az igét, hogy a szíved elszorult, látva a hallgatóság üres tekintetében, hogy mennyire nincs rájuk hatással, amit mondasz?
Az igehirdetés hosszú ideje hanyagolt, mégis szükséges tudományának két egymásnak feszülő követelménye van. Egyrészt ragaszkodni kell az Ige üzenetének igazságához, azt egyértelműen megvilágítva, semmit el nem véve és semmit hozzá nem téve. Másrészt az igehirdetőnek kommunikálnia kell: el kell érnie, és a Szent Szellem segítségével meg kell ragadnia a hallgatók szívét. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de Stephen McQuoid egy jó adag hasznos és biblikus tanáccsal siet a segítségünkre.

"Steven McQuoid abból a meggyőződéséből ragadott tollat, hogy „a Gyülekezetnek sürgősen szüksége van az igehirdetők egy új generációjára”. E könyv elolvasása szellemi étvágygerjesztőként szolgálhat ezzel kapcsolatban. Egy remekül megalkotott kézikönyv a prédikálásról, terjedelméhez képest meglepően átfogó, ugyanakkor a gyakorlatiasság és a valósághűség jellemzi. Mind kezdő, mind gyakorló igehirdetők haszonnal forgathatják." Derek Prime 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!