Paraméterek

Oldalszám: 230 oldal
Kötés: Puhatáblás

Gondolatok a férfiakról

Szerző Elisabeth Elliot
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.850 Ft
Menny.:db
Gondolatok a férfiakról
1.850 Ft
Menny.:db

Leírás

"A világ olyan emberekért kiált, akik erősek - erősek meggyőződésükben, a vezetésben, a kitartásban és a szenvedésben. Imádkozom, hogy ilyen férfi legyen belőled..."
Ezekkel a szavakkal - amelyeket E. Elliot az unokaöccsének, Pete-nek írt - az írónő megalkuvást nem tűrő kihívást állít a férfiak elé, mégpedig azt, hogy elfogadják az isteni parancs által számukra kijelölt helyet.
A Gondolatok a férfiakról című könyvében a férfiasság azon jellemzőit vizsgálja, amelyek Jézus életében példaként szolgáltak. Az Úr Jézus élete bemutatja a férfiakat jellemző vonásokat, a felelősséget, az áldozathozatalt, a bátorságot, az engedelmességet, a kezdeményezést, a megbocsátást és az állhatatosságot.
Azoknak a férfiaknak, akik Jézus Krisztust követni akarják, ugyanazt az utat kell végigjárniuk, mint Neki.  

E. Elliot gondolatai az igaz férfiasságról éles ellentétben állnak azzal az összevisszasággal, amelyet a nemi identitás területén manapság tapasztalunk. Ez a könyv segítséget ad minden olyan fiatal keresztyén férfinek, aki meg akarja érteni önmagát és a nőket, és arra szolgál, hogy a férfiasságról egy valódi, átformáló erejű képet alakítsanak ki önmaguk számára.

(Jó Hír kiadó) 230 old. ára: 1.850-ft     

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!