Paraméterek

Oldalszám: 176 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Új kezdet

Szerző Stephen McQuoid
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.200 Ft
Menny.:db
Új kezdet
1.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Útmutató a keresztyén élethez kezdők számára
 
„Ez egy nagyszerű könyv kezdő keresztyének számára, hogy megértsék frissen megtalált hitüket, és hogy olyan alapokat fektessenek le, amire az életüket építeni tudják Krisztusban. Régi keresztyéneknek is segítség lehet abban, hogy visszanyerjék Isten iránti lelkesedésüket.” - egy olvasó. 
 
Stephen McQuoid ezzel a könyvével segíteni szeretne a kezdő keresztyéneknek abban, hogy megálljanak a lábukon, és elkezdjenek növekedni új hitükben. Egyenes, őszinte és gyakorlatias, ahogyan a Szentírásra alapozva bemutatja, mit jelent megismerni és követni Jézus Krisztust. Nagy segítség lehet azok számára is, akik kezdőkkel foglalkoznak, ilyen csoportokat vezetnek. 
Az útmutató tizenhárom rövid fejezetben különböző témákkal foglalkozik, mint pl. a bibliatanulmányozás, az imádság, a Szent Szellem, a tanúbizonyság, az ellenség, a krisztusi jellem. 
Minden fejezet egy imával végződik. A könyv végén pedig egy bibliaolvasó programot találunk az Igével ismerkedők számra. 
 
STEPHEN MCQUOID Etiópiában nőtt fel, ahol a szülei misszionáriusok voltak. Írországban először ápolói végzettséget szerzett, majd teológiát tanult a Belfasti Biblia Főiskolán; a Trinity Főiskolán bibliai tanulmányokból alap (BA) fokozatot, a Trinity Teológiai Szemináriumon teológiából mester (MA) fokozatot és doktorátust (PHD), illetve a Wales-i Egyetemen mester (MTh) fokozatot szerzett. Igazgatója a Gospel Literature Outreach (GLO) nevű skót missziós szervezetnek, mely képzési intézménnyel is rendelkezik. Eddig tizenhat könyvet írt. Feleségével, Debbie-vel és három gyermekükkel egy bellshilli (Skócia) gyülekezet tagjai. 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!