Paraméterek

Oldalszám: 375 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

A tanítványság útja

Szerző Ronnie Collier Stevens
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.900 Ft 2.610 Ft
Menny.:db
A tanítványság útja
2.900 Ft 2.610 Ft
Menny.:db

Leírás

János 1- 11 egyéves tanulmányozása

János apostol fiatalkorában halászként dolgozott az édesapja mellett. Utána három évig részt vett a Názáreti Jézus utazómisszójában. A Szanhedrin „írástudatlan és iskolázatlan” emberként utasította el. A hivatalos lenézés ellenére olyan könyvet írt, ami lenyűgözte a világot. Jánostól, a halásztól és tanítványtól az írás történetének legragyogóbb teológiáját kaptuk. Érvei próbára teszik a legellenállóbb szkeptikust. Bátorítása megerősíti a leggyengébb hívőt. Elméssége zavarba ejti a legnagyobb tudóst. Szavai mindhárom nagyon különböző szerepben helytállnak. Isten ihletése nélkül ez elképzelhetetlen volna. A könyv célja az, hogy egy év alatt napi pár percben végigvigye olvasóját az evangélium első felén.
Senki nem végezheti el helyettünk a napi áhítatot. János szavaival élve ez egy meghívó, hogy közelebb jöjjünk ahhoz a Jézushoz, akit ő megismert. János nagyon is alkalmas erre. Egyszer odahajtotta a fejét Isten Fiának és a világ Megváltójának keblére. 
„Gyönyörűen megírt, elgondolkodtató, költői, teológiailag szilárd, inspiráló és bátorító – ezek a szavak jutnak eszembe, ha megpróbálom bemutatni Ronnie Collier Stevens áhítatoskönyvét. Ha friss, épületes útmutatót keresünk az előttünk álló évre, ez a melegszívű és tisztán látó kötet tökéletes választás. Napról napra, egész éven át a Szentíráshoz vonja olvasóját. Szívből ajánlom!”David S. Dockery, a Trinity International University volt elnöke

(Ker.Ism.A.) 375 old. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!