Paraméterek

Oldalszám: 192 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

A Filippi levél

Szerző Joyce Meyer
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.290 Ft 2.960 Ft
Menny.:db
A Filippi levél
3.290 Ft 2.960 Ft
Menny.:db

Leírás

A Filippi levél - Bibliatanulmány / Gyakorlati útmutató a mindennapi keresztény élethez, Joyce Meyer tollából magyar fordításban.
Amikor ezt a levelet írta, Pál egy római börtönben raboskodott, ám még a fogság nehéz körülményei között is sikerült rátalálnia az örömre! Hogy mi volt a titka? Úgy gondolom, az, hogy megtanult Isten Igéje szerint gondolkodni. Ha úgy döntünk, hogy pozitív szemlélettel fogunk élni, még a legrosszabb körülmények sem foszthatnak meg az örömtől.

A Filippi levél az egyik kedvencem, mert nemcsak az első gyülekezet tagjai számára jelentett bátorítást, hanem sok olyan helyzetről beszél, amellyel nekünk is akad dolgunk életünk során — viselkedjünk az evangéliumhoz méltón; győzzük le az önzést; álljunk ellen a panaszkodás és vitatkozás kísértésének; engedjük el a múltat, és tekintsünk előre a jövőbe; örvendezzünk az Úrban, akármi van is; őrizzük meg a békességünket, és ne éljünk aggodalmaskodásban; Isten szerint valóan gondolkodjunk, és bízzunk benne, hogy Isten be fogja tölteni szükségeinket —, ezenfelül segít ezeket megfelelően kezelni. Biztosan áldásodra válik, ha áttanulmányozod a Filippi levelet, és az a szívem vágya, hogy ez a könyv segítségedre legyen a szellemi növekedés útján.

(Immanuel Alap.) 192 oldal
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!