Paraméterek

Oldalszám: 112 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás

A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú

Szerző White, Paul
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.000 Ft
Menny.:db
A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú
1.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Az operáció két órát vett igénybe.  – Ah! Micsoda munka volt ez, doktor! – dörmögte Daudi, mikor az utolsó öltést is befejezte. Bólintottam: – Egy kicsit több munka, mint amit Ngoma, a varázsló végzett volna. 
Daudi az orrát fintorította: – Ő eltorzítja az embereket. Az ő gyógyszere az, hogy félelemmel kezeli a félelmet. A miénk békességet ad a fájdalom helyett." 
A dzsungeldoktor reményt hoz a kelet-afrikai emberek életébe. A kórházban segítenek a fertőzésektől, tumoroktól, ízületi és más betegségektől szenvedőkön, de a lélek számára is gyógyulást kínálnak a Biblia üzenetével.  A kis Goha életét megnehezíti deformált arca és a hátán lévő púp, de betegségektől legyengült szervezete miatt a rá váró műtétekre csak később kerülhet sor. Kórházi tartózkodása alatt sok különös esemény, izgalom, kaland és gyógyulás szemtanúja, ill. részese lehet. 
Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz. 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!