Paraméterek

Oldalszám: 208 oldal
Méret: 19,7 × 14,2cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2021

Milyen hatalmas a mi Istenünk! / Újabb 100 tudományos kaland

Szerző Giglio, Louie
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
5.650 Ft
Menny.:db
Milyen hatalmas a mi Istenünk! / Újabb 100 tudományos kaland
5.650 Ft
Menny.:db

Leírás

Lásd meg Istent a teremtett világ csodáiban! Miért van a Földnek szüksége a Holdra? Hogyan jönnek létre az örvények? Mitől világít valami a sötétben? Hogyan tanulnak meg a madarak énekelni? Tudtad, hogy van valaki, aki ismeri a válaszokat ezekre a kérdésekre, sőt minden kérdésre, ami valaha is felmerülhet benned? „Nagy a mi Urunk, és igen erős, bölcsessége határtalan.” (Zsoltárok 147,5)

Csodálkozzunk rá együtt Isten nagyságára tudományos tények, érdekes feladatok, fényképek és mókás grafikák segítségével! Ebben a 100 újabb áhítatban is Isten kezének munkáját fedezhetjük fel – a távoli galaxisoktól kezdve a mikroszkopikus világig:

Világűr és csillagok, Föld és időjárás, Növények és éghajlatok, Állatok – viselkedésük és élőhelyeik, Emberi testünk, érzelmeink és képzeletünk, És még sok minden más! Minden áhítatban található egy Gondoltad volna? című rész tudományos érdekességekkel, feladatokkal, valamint egy imádság is. Louie Giglio – Leírhatatlan című könyvének folytatásában – újabb példákon keresztül mutatja be, hogyan ismerhetjük meg Istent alkotásain keresztül.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 11. 20.
Nagyon színvonalas, érdeklődést felkeltő, lelkileg építő a szerző mindhárom könyve.
2022. 01. 29.