Paraméterek

Oldalszám: 164 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1,5cm
Kötés: Puhatáblás

Isten felbecsülhetetlen gondolatai

Szerző Christian Briem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.200 Ft
Menny.:db
Isten felbecsülhetetlen gondolatai
1.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Felvetődhet a kérdés, hogy számunkra ma mennyire értékesek Isten gondolatai. Hiszen olyan rendkívüli időben élünk, amikor Isten az Ő Fiában, Jézus Krisztusban, az Ő életében és halálában teljesen kinyilatkoztatta magát. Ezt a kinyilatkoztatást az Újszövetség ihletett írásaiban olvashatjuk. Itt megengedi Isten, hogy belepillantsunk az Ő szívébe – a gondolataiba, azokba, amelyek már az idők kezdete óta foglalkoztatták Őt. Ezek az örök, isteni gondolatok és tervek Krisztusban öltöttek testet, Őbenne kerültek a középpontba és lettek áldássá a benne hívők számára minden időben. 
Ez a néhány gondolat talán elég útravalóul, hogy elinduljunk, és felfedezzük, milyen hatalmas és végtelen az előttünk feltáruló isteni valóság. 
Ez a könyv arra hivatott, hogy erősítse és elmélyítse ezt a vágyat bennünk. Számos, egymástól független cikket tartalmaz, amelyek majdnem 50 év leforgása alatt keletkeztek. A legkülönbözőbb témákat dolgozzák fel anélkül, hogy azokat valamilyen rend szerint egymással összefüggésbe hoznák.
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!