Paraméterek

Oldalszám: 196 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

És velem ki törődik?

Szerző Karsay Eszter
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.500 Ft 1.350 Ft
Menny.:db
És velem ki törődik?
1.500 Ft 1.350 Ft
Menny.:db

Leírás

„TÉNYLEG, KI TÖRŐDIK VELEM? Az első válaszom, hogy én magam. Nekem kell törődni magammal, és nekem kell választ adni saját kérdéseimre, akkor lesz jó a magányom. A második válasz: hogyha igazán jól tudok egyedül lenni, jól tudok önmagammal párbeszédet folytatni, akkor lesznek jó társas kapcsolataim, igaz, őszinte beszélgetéseim, néhány emberem, akik törődnek velem, akiket érdekel a sorsom. Ha jó kapcsolatban vagyok magammal, akkor emberséges kapcsolataim lesznek, és magam is emberséges leszek. Helyes önértékelésre jutok, és arra az emberségre, amire Isten teremtett. Végül megértjük, hogy Isten törődik velünk.”

Karsay Eszter református lelkipásztor, lelkigondozó és szupervizor előadásait vehetik kézbe az olvasók új kiadásban. Írásaival kimozdít abból az elkeseredettségből és tehetetlenségből, amit az élet nehézségei keltenek bennünk, és arra hív, hogy bizalommal induljunk el önmagunk megismerése, emberi kapcsolataink javítása és Isten gondoskodásának felismerése útján.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 09. 11.
Egyszerű, könnyen érthető, igazán értékes, és a mindennapokban használható könyv. Kedves példákkal, melyek segítenek megérteni az üzenet lényegét. Sok könyvet elolvastam már, de ez olyan volt mint egy frissítő zuhany, valódi emberekről, és valódi emberenek szóló könyv. Megérint, és segít megérteni a legfontosabb kérdéseket az életünkben. Mindenkinek ajánlom, aki a hitét gyakorlatban szertné megélni.