Paraméterek

Oldalszám: 104 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Patmoszi karantén

Szerző Dr. Tatai István
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.490 Ft
Menny.:db
Patmoszi karantén
1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

...avagy Istennél csendesül meg lelkem. 

Bátorító üzenetek krízishelyzetben. Uram, adj időt felkészülnöm a várhatóan nehéz helyzetekre, hogy magamat teljesen átadjam tervednek, és képes legyek befejezettnek látni életemet! Add, hogy ki tudjam mondani az összes Miért? után, hogy ne az én akaratom, hanem a Te akaratod legyen meg. S ha még a rosszban is a Te akaratodban tudhatom magam, az lesz a világon a legnagyobb biztonság számomra.

Jefte lányával együtt imádkozhatunk így személyes életünkben is, akár gyász, akár betegség gyötör, akár nehéz, kilátástalan helyzetbe kerülünk. Senki sem kíván ilyen élethelyzetet, mégis tapasztalhatjuk, hogy a krízisben benne rejlik az áldás, és ha bölcsen állunk hozzá, a megújuló élet próbájává válhat, akár fiatal, akár idős korban. Mert a krízis, életünk próbája Isten ajándéka lehet, ha elfogadjuk az Ő akaratát.

Tatai István református lelkipásztor igehirdetéseiben a tőle megszokott alapossággal és mély biblikussággal jár körül olyan nehéz témákat, mint a váratlan tragédiák, betegség, gyász, fenyegetettség, családi viszályok, kilátástalanság. függőség, időskori problémák, elakadás, megtört életút. Bátorító üzenetei, gyakorlati-lelki útmutatásai segítenek továbblépni és fogódzót nyújtanak a nehéz élethelyzetekben is.

(Parakletosz) 104 old.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!