Paraméterek

Oldalszám: 183 oldal
Méret: 19,7 × 14,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

A Biblia próféciái: Az alapok - válaszok a leggyakoribb kérdésekre

Szerző Amir Tsarfati - Barry Stagner
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
A Biblia próféciái: Az alapok - válaszok a leggyakoribb kérdésekre
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

Ebben a bizonytalan korban a keresztényeknek minden eddiginél szükségesebb megérteniük a Biblia jövőre vonatkozó kijelentéseit. Amikor a szerzők, Amir Tsarfati és Barry Stagner a végidőkről tanítanak, a kérdés-felelet szekciót mindig rendkívüli érdeklődés övezi. Ez is mutatja, hogy az emberek mennyire vágynak többet tudni az utolsó időkről. A Biblia próféciái: az alapok című könyvben Amir és Barry a hetven leggyakoribb kérdésre ad választ. Tömör és a Szentírásra összpontosító tanításaikkal a bibliai próféciák hét fundamentális témáját járják körül::
- Izrael 
- Az ezeréves királyság
- Az egyház 
- A nagy fehér trón előtti ítélet
- Az elragadtatás 
- A menny
- A nyomorúság

Ha bölcsességgel és odafigyeléssel tanulmányozzuk ezt a témakört, akkor Isten Igéje mindent feltár előttünk, amit tudnunk kell a jövőben bekövetkező dolgokról. Ehhez Amir és Barry felhasználóbarát és tematikusan rendezett könyve jól átgondolt kérdések és feleletek formájában nyújt segítséget, megbízható referenciakönyvül szolgálva a bibliai próféciák imádkozó szívű értelmezéséhez.

A Behold Israel egy non-profit szervezet, melyet az izraeli születésű Amir Tsarfati vezet. Küldetésük, hogy megbízható és pontos híreket szolgáltassanak Izraelből és a Közel- Keletről. Amir élő hírösszefoglalói és tanításai – Isten írott Igéjére alapozva – segítenek kiválogatni az igazságot a mindennapi hírek közül az Izrael-ellenes média világában. Weboldalukon, ingyenes alkalmazásukban, közösségi média felületeinken, és Amir tanításain keresztül számos nyelven érik el a az embereket világszerte. Amir külföldi és Izrael földjén történő tanításai bemutatják Izrael központi szerepét a Bibliában, és hogy hogyan hozza el Izrael a nemzeteknek az áldást, Isten Igéjét, és a Messiást. Számos videója megtalálható a neten - egyes előadásai még magyar felirattal is megtekinthetők!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!