Paraméterek

Oldalszám: 115 oldal
Méret: 21,5 × 19,7cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Óvodások bibliai foglalkoztatója

Szerző Andrew Newton
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.650 Ft
Menny.:db
Óvodások bibliai foglalkoztatója
4.650 Ft
Menny.:db

Leírás

100 feladat! Sok matricával. Ajánlott életkor 4-7 éves. A tanulásnak vagy a mesélésnek van itt az ideje? Miért nem mindkettőnek?
Tizenhét kedvelt bibliai történettel, melyek mindegyikéhez feladatok is tartoznak, az Óvodások bibliai foglalkoztatója több órányi szórakozást, kreativitást és tanulást nyújt a 4-7 éves gyermekek számára. Olvassa el gyermekével a rövid történeteket, majd serkentse növekvő elméjét a kifejezetten számukra tervezett feladatokkal. A bibliai történetek gyakorlati elsajátításával a gyerekek tanulnak és robbanásszerűen fejlődnek a folyamat során. Az élénk illusztrációk hívogatóvá és színessé teszik az oldalakat, a feladatok széles skálája pedig mindenki számára biztosít valamit! Legközelebb, ha elfoglaltság után néz, vegye elő az Óvodások bibliai foglalkoztatóját, és segítsen a gyermekének játszva tanulni!

 

Vélemények

4.00
1 értékelés
0
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 12. 06.
A termékkel elégedett vagyok, de szebb kivitelre számítottam. Az összekötő viszont nagyon segítőkész és rugalmas volt, így sikerült megoldani a kezdeti nehézséget, amikor nem érkezett meg az utalás.