Paraméterek

Oldalszám: 176 oldal
Méret: 16,3 x 11,9cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Kés és kereszt

Szerző Wilkerson, D.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.490 Ft
Menny.:db
Kés és kereszt
1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

23 évvel ezelőtt volt ez a kis könyv a legkeresettebb evangélizációs kiadvány! Mindenki ezt kereste és ha talált belőle, rögtön adta is tovább szomszédjának, barátjának... Akkoriban három kis zsebkönyv volt a legnépszerűbb: Kés és Kereszt, Több, mint ács és ez a Repülj kicsim, repülj!  Most 23 évvel később mind három újra kapható! Hát, vannak még csodák!

1958-ban különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New York-i banda tizenéves bűnözői kegyetlen módon végeztek ki egy lebénult fiút. A társadalom minden dühe – természetesen – a kíméletlen gyilkosok ellen fordult, egy kivétellel. Ez a kivétel David Wilkerson volt. A Szentlélek sugallatára New Yorkba ment, hogy megmentse a fiúk lelkét, társaikéval együtt, Istennek. E hősies, s kezdetben kilátástalannak tűnő küzdelemről szól ez a könyv, amely világsikert aratott. David Wilkersonnak ma már több mint 70 országban van válságkezelő, valamint tanácsadói központja, ahol több tízezer alkohol- és kábítószerfüggő fiatalnak adják vissza – Isten segítségével – a reményt az igaz és teljes emberi élethez.
David Wilkerson könyve idáig több mint 50 millió példányban kelt el világszerte, és több mint 30 nyelvre fordították le.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 04. 25.
Ez egy csodálatosan szép és értékes könyv. Gyakorlati példák sorozata mutatja be, hogyan lehet megmenekülni egy teljesen elveszett állapotból az Úr Jézus segítségével. Segít megtalálni az életet és értékelni az élet szépségét.