Képes Biblia - Agapé

Szerző Agapé
Átlagos értékelés: (5)
Kívánságlistára teszem
Könyv
11.100 Ft
Képes Biblia - Agapé
11.100 Ft

Leírás

Az elmúlt, közel 30 évben a legsikeresebb és legközkedveltebb kiadványa (Képes Biblia) újra kapható. Rengeteg színes rajz illusztrálja a történeteket, amelyekre generációk emlékeznek! Sok vásárlónk még mindig erre a Képes Biblia rajzaira emlékezik vissza... Szemelvényes szentírási szövegek fiataloknak. A Biblia a keresztények szent könyve. A Biblia elbeszéli, a világ teremtésétől kezdve az emberek életét és sorsát.

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 04. 24.
Nem vagyok megkeresztelkedve, de hiszek! A bibliai témájú filmek már gyerekkoromban lenyűgöztek. Harmincöt éve születtek iker lányaim, és már részükre megszereztem ezt a képes bibliát, hogy legalább ilyen szinten találkozzanak a témával. Ezt a kettőt, most unokáimnak rendeltem! Köszönöm, hogy Önök révén ők is hozzájutnak ehhez az igazán szép kiadáshoz!
Üdv: Nagy László
2023. 12. 15.
Unokám első születésnapjára vettem Neki ajándékba. Nagy Tibor József Görög Katolikus pap barátunk ajánlotta. Csodálatos Biblia. Azóta született még egy Unokám. Ő is ezt fogja kapni az első születésnapjára.
2023. 02. 26.
Egy ismerősöm kért meg, hogy szerezzem meg számára ezt a ritka könyvet, mert gyermekkorában nagyon szép élmény volt számára, hogy szülei olvastak neki belőle. Sokat vadásztam, amíg megtaláltam, hogy mire gondolt. Amikor megérkezett a termék, örömmel tapasztaltam, hogy ez volt az a könyv, amiről mesélt. Kiváló minőségű, jó kötésű, szép kivitelezés, gyönyörűen megrajzolt képekkel. Ajánlom szeretettel azoknak, akik gyermekeik számára egy szép élményt kívánnak. Ideális a családi bibliaolvasás számára. Külön köszönet illeti a GoodNews csapatát, akik a lehető legrövidebb időn belül külföldre is elpostázták a Bibliát. Nagyon hálás vagyok érte.
2021. 09. 29.
Gyerekkoromban sokat olvasott belőle nagymamám... és most nagyon jó, hogy meg tudtam venni és én olvasok a gyermekeimnek belőle. Jók a képek nagyon jó a könyv minősége!
2021. 04. 19.
Pöpec, jó papírminőség. Olyan mint gyermekkoromban, csak nem olyan vastag és nehéz, és fényesebbek a lapok. Oldalszámra ugyanaz.