Paraméterek

Oldalszám: 267 oldal
Méret: 21,5 x 14cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2012

Eltökélt szívű nők

Szerző Priscilla, Shirer
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
Eltökélt szívű nők
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

Olyan időket élünk, amikor férfiak és nők sokasága csupán sodródik. Kisebb vagy nagyobb társaságok - "a tömeg" - hatására abbahagy dolgokat, amiket korábban cselekedett, és megtesz olyan dolgokat, amiket egyébként nem tenne. Mindezt pedig azért, mert nincs meg az a tartása, ami az igazi jellem velejárója. Ezért olyan döntő kérdés, hogy sok-sok tennivalód közben szakítottál-e már időt annak eldöntésére: ki akarsz lenni?
Priscilla Shirer bestseller szerző a Merj szeretni! (és a Valóban bátrak) alkotóival összefogva arra az elhatározásra biztat, hogy naponkénti döntéseid mostantól Isten dicsőségét szolgálják, és az legyél, akinek Ő megálmodott. A bibliai igazságokkal átszőtt, bátorítással fűszerezett könyv arra ösztönzi azt a nőt, aki a tükörből néz vissza rád, hogy bízzon Istennek az életére vonatkozó tökéletes tervében, és olyan eltökélt szívű nő akarjon lenni, aki "tudatosan nőies, meglepően megelégedett, és hűségesen az Övé".
Ebből a fajtából nem folyik "tömegtermelés", de ők azok, akikre valóban szüksége van a férjeknek, a gyermekeknek, sőt az egész társadalomnak is.


anyaknapja

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 08. 31.
Több példányt rendeltem!
A könyv nagyszerű!
Az üzlet:
Pontos, hiteles, áldás innen rendelni!
Nem először tettem ezt, biztosan fogok is még!