Döme

Szerző Sztelek Csilár
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.700 Ft 1.530 Ft
Menny.:db
Döme
1.700 Ft 1.530 Ft
Menny.:db

Leírás

Hol jön majd ki a baba a hasadból? Ezt a kérdést kétéves fiam igen értelmesen és sajnos mindenki számára tökéletesen érthetően a tömött buszon tette fel. Akkor őszintén sajnáltam, hogy ezt a kérdéskört nem beszéltük meg korábban. Néhány évvel később fiam mandulaműtétjére készülődve megfogalmazódott bennem ennek a könyvnek a gondolata. Olyan mesekönyvet szeretnék a szülők kezébe adni, amelyik alkalmakat teremt beszélgetésekhez, segít a gyerekeknek kérdéseket megfogalmazni, és Isten igéjének fényében közösen megtalálni az ő koruknak, szellemi és érzelmi érettségi szintjüknek megfelelő és megnyugtató válaszokat. Kérem Isten áldását ezekhez az együttlétekhez.

(Kálvin kiadó) 184 old. kemény borítós. ára: 1.700-ft

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 09. 27.
Néhány évvel ezelőtt még a gyermekeimnek vásároltam meg a Döme történeteiről szóló könyvet,mely rendszeresen került elő a mesélések alkalmával. Nagyon szerették. Most az kis óvodásaimnak szeretnék olvasni belőle,ezert vásároltam egyet a csoport számára.
2021. 03. 09.
Ovis korosztálynak ajánlanám mind témában, mind szöveg-kép arányban is. Nagyon jó, mindennapi témákat dolgoz fel érthetően, kornak megfelelően.