Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Dane Ortlund - Szelíd és alázatos

Ár:
2.300 Ft
2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Keresztyénként gyakran érezzük úgy, hogy Jézusnak bizonyára csalódást okozunk, és talán már elege is lett belőlünk. Nagyon jól tudjuk, mi mindent tett értünk; de hogy mi van a szíve mélyén, és mit érez irántunk bűneink és gyengeségeink láttán, abban már nem vagyunk olyan biztosak.
A Máté evangéliuma 11. részében Jézus azt mondja magáról, hogy ő „szelíd és alázatos szívű”, és minden vágya, hogy népe megnyugvást találjon benne. A könyv e szavakra alapozva ás le azokba a bibliai szakaszokba, melyek Krisztus bűnösök iránti szeretetéről szólnak, s melyek nagy bátorítást jelenthetnek menny felé tartó fáradságos és botlásokkal teli utunkon.

„A címet olvasva azonnal vágyakozás, remény és hála ébredt bennem. A mondanivaló gyógyír minden bűntől és szenvedéstől sebzett szívnek. Meghívás, hogy vigaszt találjunk szelíd és irgalmas Megváltónknál; miközben tudjuk, hogy pont az ellenkezőjét érdemelnénk.”
Nancy DeMoss Wolgemouth, író, a Hazugságok, amiket a nők elhisznek és az Istennek mégiscsak igaza lehet című könyvek szerzője

Hasonló termékek!

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2022. 03. 24.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 06.
NAGYON ÁLDOTT KÖNYV! :)

Paraméterek

Oldalszám: 240 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021