Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Bob George - Az igazi keresztyénség

Ár:
1.900 Ft
1.710 Ft
Webár: 1.710-ft
Kiadó KIA - Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent! Újra kapható ez a kiváló könyv, amely 20 évvel ezelőtt jelent meg először és hatalmas siker volt! Fontos, felszabadító üzenetével része volt az akkori ébredésnek, hogy csak egyedül úgy lehetséges igazi keresztyén életet élni, ha megmaradunk abban a szabadságban, amelyre Krisztus elhívott minket nincs más út. Tíz keresztyénből legfeljebb egy él igazán boldog és bővölködő életet, míg a többi kilenc fásult és leterhelt, pedig mindent úgy tesz, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mi hiányzik hát? Hol a hiba?
Bob George – sok más keresztyénhez hasonlóan – nagy örömmel indult el ezen az úton, de aztán kiábrándult, megfáradt. Saját életének küzdelmeiből, sok éves tanítói és lelkigondozói tapasztalatából merítve arról ír ebben a könyvben, hogy miért veszíti el sok hívő ember a kezdeti lelkesedését, és miért válik számára a keresztyénség puszta megszokássá. Bob rámutat: egyedül úgy lehetséges igazi keresztyén életet élni, ha megmaradunk abban a szabadságban, amelyre Krisztus elhívott minket.
– Mit jelent az, hogy Krisztus bennünk él?
– Hogyan élhetek naponként az Úr örömében?
– Ha valóban új teremtés lettem, miért küzdök még mindig a régi bűnökkel, kísértésekkel?
Az Igazi keresztyénség mindenkinek nagy segítségére lesz, akinek őszinte vágya megélni azt a bővölködő életet, amiről Krisztus beszélt. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük!
BOB GEORGE a Tanítványság Lelkigondozói Szolgálat alapítója és vezetője, az Embertől emberig rádióadás tanítója és lelkigondozója, számtalan bibliatanulmány szerzője, aki Isten kegyelmének és szeretetének üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni.


(Ker.Ism.A.) 246 old. Bolti ár: 1.900 Ft, Web ár: 1.710 Ft

Hasonló termékek!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 13.
Olvastam a könyv első kiadását . A fordítás nem volt tökéletes , de az üzenet átható volt.
Az új fordítással megjelent második kiadás azonban kötelező olvasmánnyá kellene hogy váljon minden hívő ember számára.
Gondolkodás- és életformáló üzenet a klasszikus kereszténységről, aminek a középpontjában a mindent átformáló kegyelem áll.

Paraméterek

Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 246