Paraméterek

Oldalszám: 112 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás

1028 nap Andreasszal

Szerző Silke Berg
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
könyv
1.200 Ft
Menny.:db
1028 nap Andreasszal
1.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Hogyan éljük meg azt a helyzetet, amikor csodát kérünk Istentől, és nem történik semmi? Megváltozik-e az Istenről mint szerető Atyáról kialakult képünk, ha gyermekeiként szenvednünk kell, és Ő látszólag hallgat?
Silke Berg végigvezet bennünket saját szenvedéstörténetének magaslatain és mélységein át, amely röviddel esküvője után kezdődik a csontrák szörnyű diagnózisával, és végül férje korai halálával végződik. A történet leplezetlenül tárja elénk az érintettek gondolatait és érzéseit a kemoterápiával és a sugárkezeléssel sújtott hétköznapokban.
A betegséggel és szenvedéssel vívott küzdelemben egyre gyakrabban merül fel bennük a kérdés, hogyan lehet összeegyeztetni Isten szeretetét a legsúlyosabb élethelyzetekkel. A válasz után kutatva mindkettőjük számára világossá válik, hogy ott fogják megtalálni azt, ahol Isten megmutatta feltétel nélküli szeretetét: a kereszten. Az eredmény a mélységes bizalom, ami épp akkor mutatkozik meg, amikor Isten másként válaszol, mint ahogy azt mi elvárnánk. Az Ő csodája az, hogy megerősödve kerülünk ki a szenvedésből.
A könyv foglalkozik azzal a kérdéssel is, hogy miként lehet feldolgozni a gyászt szeretteink elvesztésekor.
Az írónő nyíltan és őszintén tárja elénk kétségeit és küzdelmeit, de ennek az intenzív időszaknak a szép mozzanatait is, melyeket Berlinben éltek át, amikor a Fal leomlott, és az NDK utolsó napjai beköszöntöttek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!