Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Bolyki László - Pedig mi azt hittük

Ár:
3.900 Ft
Webár megegyezik a bolti árral
Kiadó Magánkiadás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)
Menny.:db

Leírás

A Good News könyvesbolt Olvasói és Vásárlói véleménye alapján, ez a könyv nyerte el: AZ ÉV KÖNYVE! 2017 díjat!
Gratulálunk a szerzőnek, és külön köszönettel tartozunk neki, hogy tovább erősíti hitvallásunk közös célját: "Mi értéket adunk, nem csak egy könyvet!"
Bolyki Lacit már jól ismerjük. Egyrészt, mint aki a Budapesti Fesztiválzenekarban, a Concerto Budapest együttesben és az Erkel Ferenc Kamarazenekarban komolyzenét, a Bolyki Brothers énekegyüttessel jazzt és gospelt, saját gyülekezetében pedig egyházi zenét játszik. Másrészt, mint írót, akinek már harmadik könyvét vehetjük kezünkbe. Előző két könyve (Milyet zenét szeret Isten? és a Kegyelem és kalmárszellem), komoly sikert értek el a magyar keresztény könyvpiacon. Sőt, mindkettőnek már többszöri kiadása jelent meg! 
Új könyvének címe: Pedig mi azt hittük.
A könyv alcíme lett a legfelkavaróbb : Valláskárosultak evangéliuma
  Bizonyára direkt lett ez az alcím ilyen "ütős", mert nem is gondolnánk, hogy milyen sokan vannak, akik "belebetegednek" hitükbe...annak ellenére, hogy mindenüket feláldozzák és teljesen átadják magukat az Úrnak, mégis valamiért egy hamis Istenképük alakul ki. 
Az emmausi úton olyan emberek találkoznak a Mesterrel, akik egyszer már találkoztak vele, akik hittek benne, vele jártak. Valaha izzott a szívük, de ez a szív kihűlt, amikor a szilárdnak látszó hit és reménység szertefoszlott. A dolgok  nem úgy alakultak, ahogy remélték. Pedig azt hitték, hogy... Manapság is hívő emberek tömegei járnak kiégett szívvel az élet emmausi útjain. Elhagyták gyülekezeteiket, otthagyták a korábban lelkesen végzett szolgálatikat. Külsőségekben ugyan megtartották a hívő életük kulisszáit , de a szívük mélyén már rég kihűlt a tűz. Ilyenkor marad a fájdalom, a csalódás, az önmarcangolás és az üresség, vagy a keserű cinizmus: Pedig mi azt hittük... pedig mi azt reméltük. Mi történhetett? Hogyan tovább? Rájuk gondolva és feléjük fordulva született meg ez a könyv.

(Magánkiadás)  253 old. 

Paraméterek

Oldalszám: 253 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2018

Vélemények

4.86
7 értékelés
5
(6)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 25.
A szerzőt eddig csak zenei oldalráról ismertem, de nem gondoltam, hogy a könyv íróként ennyire fájdalmasan őszinte, irónikuaan humoros és találó tud lenni! Érződik, hogy egy érzékeny szív vetette papírra és valóságos, hogy élethelyzetek ihleték. Gratulálok hozzá! Ajánlom minden hívőnek, nagy segítséget jelent!
| 5 / 5 csillag!
2021. 08. 27.
Csak jó dolgokat hallottam még erről a könyvről, bár én még nem olvastam, csak Bolyki László másik könyvét, a Kegyelem és kalmárszellemet, amely személyes favoritom
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 02.
Bolyki Lászlótól ez volt az első könyv, amit olvastam, de szívből ajánlom mindenkinek, annyira őszinte, olvasmányos a könyv, bevallom rengeteget nevettem egy-egy történeten, annyira emberiek voltak.
| 4 / 5 csillag!
2021. 04. 23.
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 25.
"Kötelező olvasmány" a Biblia Teremtő Istenében hívő keresztények számára, sok eddig tabu, ki nem mondott kérdést jár körül, ill. válaszol meg (legalábbis annyira amennyire jelenleg Isten engedi hogy belelássunk az Ő mesterművébe).
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 20.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Egyik legfontosabb keresztény könyv az életemben. Újra meg újra elolvasom, aztán továbbadom és megrendelem mgamnak újra, hogy kéznél legyen. Fontos igazságok gyűjteménye. Hála érte az Úrnak.

Hasonló termékek!