Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Bolyki László - Kegyelem és kalmárszellem

Ár:
2.990 Ft
2.690 Ft
Webár: 2.691-ft
Kiadó Magánkiadás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás

„…amikor ​apaként elmegyek az óvodába, hogy elhozzam a kisfiamat, akkor milyen alapon választom ki, hogy kit viszek haza? Talán megkérdezem az óvónőtől, hogy melyik gyerek viselkedett a legjobban? Vagy körülnézek, hogy melyik kölyök a legszebb? És ha az óvónő azzal fogad, hogy az én gyerekem elpáholta öt csoporttársát, és egy pohár kefirt öntött a takarító néni fejére, akkor ott hagyom, és választok egy normális gyereket? Nem. Minden körülmények közt a sajátomat viszem haza. Azért, mert ő az enyém! Ez a vele való kapcsolatom alapja. És ha ez az alap megvan, hazaviszem őt, és otthon elbeszélgetek vele a pohár kefirről, az ovistársakról, a takarító néniről és a verekedésről. Milyen egyszerűnek és természetesnek tűnik mindez, ha a saját gyermekeinkről van szó, de ha Jézus mondja ugyanezt az Atyáról, akkor zavarba jövünk, mert a szégyen és a félelem által belénk vésődött kalmárszellem olyan mélyen járja át a lelkünket, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy csak úgy, minden feltétel nélkül szeretni való emberek vagyunk…”

BOLYKI LÁSZLÓ 1973-ban született Budapesten. Zenész (Bolyki Brothers, Budapesti Fesztiválzenekar, Erkel Ferenc Kamarazenekar), spirituális szemléletű lelkigondozó, párkapcsolati és önismereti témákra szakosodott tréner, a "Milyen zenét szeret Isten?"  és a "Pedig mi azt hittük" című nagy sikerű kötet szerzője.

„Bolyki László munkája azt tanítja nekünk, hogy a múlt ősi kultúrájának szimbolikus értékei a mai ember problémáiban is eleven lélektani, spirituális útmutatást tudnak nyújtani.” dr. SÜLE FERENC, a volt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Valláslélektani Osztályának főorvosa

„A Kegyelem és kalmárszellem nem csak egy könyv a sok közül; fontos, hogy minél több olvasóhoz eljusson! Mindenkinek ajánlom szeretettel.” SZENCZY SÁNDOR a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány vezetője

(Magánkiadás)  286 old. ára: 2.990-ft

Paraméterek

Oldalszám: 286 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2017

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 23.
Nagyon gyorsan és korrekten megerkezett a könyv.
Szuper jól szervezett minden. Es a ritkaságok is készleten vannak.
Legközelebb is innen rendelek.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Egyszerre keményen arcpirító és van tele végtelen kegyelemmel. Hitemben sokmindent helyretett. Másképp olvasok igét, másépp imádkozok. Fontos könyv.