Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Széchey Rita - Sosemvolt nyarunk ragyogása /regény

Ár:
3.990 Ft
3.590 Ft
Webár: 3.590-ft
Kiadó Parakletos Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

1816 jégesővel, hóval érkezett nyara, Napóleon waterlooi veresége, az 1838-as nagy pesti árvíz, a londoni St Paul’s Hammersmith katedrális egyik márványtábláján ma is olvasható név: Emily FitzGerald  – ezek a naplóíró főhős, Asztay Bíró András életútjának jelentős állomásai.
Az 1790-ben született orvos bejegyzéseiből kibontakozik egy rendkívül tehetséges, de szertelen ifjú felelősségteljes férfivá érése és tiszta szerelme egy előkelő és művelt angol hölgy, a kortárs irodalomért és a londoni nővérképző iskoláért egyaránt lelkesedő Emily iránt. Egy váratlan hadi fordulat nyomán az elveszett napló idegen kezekbe kerül, és ennek köszönhetően betekinthetünk a magyar szabadságharc odaadó ápolónőjének, Zsuzsannának a feljegyzéseibe is. Széchey Rita a történelmi környezetben játszódó regényt korabeli naplók nyomán korhű nyelvezettel alkotta meg.

Széchey Rita szemorvos, író, teológus, többszörös „Az év orvos írója” díjas novellista, publicista. Több mint húsz éve publikál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Férjével Budapesten él, három felnőtt lánya van.

(Harmat kiadó) 164 old. 

Paraméterek

Oldalszám: 164 oldal
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!

Webár és bolti ár megegyezik
3.490 Ft

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!