Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Priscilla Shirer - Ébresztő

Ár:
3.990 Ft
Kiadó CLC Magyarország
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

90 nap Istennel, aki szól hozzád - ÉBREDJ FEL MINDEN NAP AZ Ő HANGJÁRA!
Priscilla több nagy sikerű könyv szerzője, melyek közül a Győztes imák (ami 2016-ban elnyerte a Legjobb Evangéliumi Keresztyén Könyv [ECPA] díját az Egyesült Államokban), illetve az Eltökélt szívű nők magyar nyelven is megjelent. Priscilla Shirer első áhítatos könyve megkönnyíti a dolgodat. Mert bár több sikerlistás könyv és bibliatanulmány szerzője, és igaz, hogy ezrekhez szól rendszeresen konferenciákon vagy gyülekezetekben világszerte, Priscilla számára is ugyanott kezdődik minden, mint ahol neked.
Egyedül Istennel. Egyedül az Ő Igéjével.
Ez a kilencven elmélkedés - mely egy anyuka, feleség -, bátorító és baráti szívéből származnak. Fel fog ébreszteni minden nap, a Szentírásból összegyűjtött friss meglátásaival. Készen arra, hogy segítsen kincseket találni Isten Szellemével; hogy megerősítsen az előtted álló napra.
"Azok az elmélkedések, melyekkel itt találkozol majd nap mint nap személyes suttogások Isten Szellemétől a saját lelkemhez az elmúlt tíz évből. Eredetileg nem azzal a szándékkal írtam le mindezt, hogy kiadjam, hanem hogy egyszerűen feljegyezzem az Úrral töltött személyes időmet, egy spirálozott, bolti notesz szélesen vonalazott lapjaira."
 
(CLC) 364 old. ára: 3.990-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!