Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Neil T. Anderson - A szabadító

Ár:
2.300 Ft
2.070 Ft
Webár: 2.070-ft
Kiadó KIA - Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

Olyan szokások rabja vagy, amelyektől képtelen vagy szabadulni? Bűnbe estél, pedig keresztyén vagy, ilyesmi pedig nem történhet meg egy keresztyénnel…? A Biblia többször figyelmeztet, hogy minden keresztyénnek harcolnia kell a Sátán és a sötétség erői ellen. Nemcsak a bennünk dúló küzdelem a valóságos, de az azt legyőző megoldás is. Ez a könyv olyan kérdésről szól, amely a jelenkor keresztyénségében vagy túl van hangsúlyozva, vagy nem foglalkoznak vele. A démoni világ, a démoni befolyásoltság, a megkötözöttség, valamint a győzelmes hívő élet kapcsolatáról kevés az egyszerű és világos tanítás. Kényes téma, mert sokan idegenkednek tőle, de megkerülhetetlen, mert az okkult szokások, misztikus kultuszok, keleti vallások, ezotéria egyre inkább belefolynak a mindennapjainkba, és ha nem ismerjük fel káros hatásukat, megbéníthatják növekedésünket. Neil T. Anderson ma az egyik legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb szaktekintély ezen a területen az Egyesült Államokban. A Szabadító c. könyve nagy tekintélyre tett szert a témával egyre nagyobb számban foglalkozó más művek között, mert:

• a démonokkal kapcsolatos kérdéseket mindig a világos bibliai kijelentések keretein belül tárgyalja,
• arra biztat, hogy a lelkigondozó elsősorban a személlyel, és ne a démonokkal foglalkozzon,
• az a célja, hogy az alapvető igazságok megértésével képessé váljunk a saját életünkben is alkalmazni Jézus Krisztus kereszten kivívott győzelmét,
• a benne megfogalmazott életvezetési elvek, a szabadsághoz vezető lépések akkor is építik és előmozdítják a hívő életét, ha nem küzd konkrét démoni befolyásolással.

(Ker.Ism.A.) 256 old. 

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 11. 06.
| 5 / 5 csillag!
2023. 04. 03.
Én vidékről rendeltem meg a könyvet, a személyes átvételét pedig a lányom intézte el és mindenben maximálisan elégedettek vagyunk, mert nagyon kedvesek és készségesek voltak az eladók minden tekintetben! Egy nap személyesen is felkeresem a könyvesboltot. Köszönök mindent! Isten áldja meg a munkájukat!
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 29.

Hasonló termékek!