MIZU 1. - játékkártya

Szerző Ifjúságépítők
Átlagos értékelés: (4)
Kívánságlistára teszem
Játék
3.650 Ft
MIZU 1. - játékkártya
3.650 Ft

Leírás

A "Mizu?" egy kapcsolatépítő kérdésekre épülő társasjáték, illetve egy beszélgetést elindító játék. Fel lehet használni egy ifialkalom kezdetén „bemelegítő játéknak” vagy egy téma felvezetéséhez. A francia kártya mintájára 52 kérdéssel ellátott kártyalap található a pakliban.

A négy szín ♠️♣️♥️♦️ egy-egy témakört jelöl (1.jégtörő kérdések, 2. Istennel kapcsolatos kérdések, 3. önismereti kérdések, 4.vicces kérdések). A MIZU olyan segédanyag, amely színesítheti az ifialkalmakat, bővítheti a beszélgetésindító technikákat, segíthet egy mélyebb téma átbeszélésében, vagy csak egyszerűen szórakoztat. Már megjelent a 2. (kiegészítő) csomag is!

A második javított kiadás tartalmaz:
 - 52 egyedi kérdés
-  új játéktippek
- különleges kategória (vicces kérdések)

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 11. 17.
Kipróbáltuk az iskolában, nagyon jó, lehetne több kérdés.
2021. 03. 29.
Nagyon szuper játék! Jók a kérdések benne nagyon! Ami egyszerűnek tűnik elsőre, mégsem az! Elgondolkodtató és kiváló közösségépítő!
2020. 02. 25.
Szépen kivitelezett, jól használható játék. Gimnáziumi hittanhoz ideális segédeszköz.
2020. 01. 25.
Az alapötlet kiváló... pár éve volt egy hasonló játék, neve: Ungame volt. Nem az volt a cél, hogy bárki is nyerjen, ... inkább sokkal fontosabb - , hogy elinduljon egy jó, értékes beszélgetés. Azóta is sokan keresik ezt a játékot, de sajnos a gyártó már nem folytatta tovább a gyártását. Erre hasonlít az az új MIZU? egyszerű kártyajáték!