Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Josh McDowell - Több mint ács

Ár:
1.300 Ft
1.170 Ft
Webár: 1.170-ft
Kiadó KIA - Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás

Új borítóval...10 éve jelent meg ez a remek kis evangélizációs kiadvány, most az új kiadásban plusz egy új fejezet is található!
Valamikor régen, a szkeptikus Josh McDowell úgy vélte, hogy a keresztyéneknek elment az eszük. Először gúnyolta és sértegette őket, majd elhatározta, hogy saját kutatása révén győzi le őket, megcáfolva Jézus Krisztus állításait. Meglepetésére rájött, hogy a bizonyítékok épp az ellenkezőjére utalnak. Miért van az, hogy Istenről beszélhetünk, és senki sem lesz ideges, de amint kiejted Jézus nevét, az emberek gyakran abba akarják hagyni a beszélgetést? Miért osztja meg az embereket lassan már kétezer éve ez a kérdés: „Kicsoda Jézus?”
Már több mint tíz éve ez a kis könyv vezeti az alap, evangélizáló könyvek között a Toplistát! A legnépszerűbb és legérthetőbb a nyelvezete, témája a ma, postmodern világ emberéhez is ugyanúgy szól, mint a gondolkodó emberhez:
– Kicsoda Jézus?
– Isten, hazug, vagy őrült?
– Mit mond róla a tudomány?
– Valóban vak a hit?

(Ker.Ism.Al.) 203 old. bolti ára: 1.300-ft 

 

Paraméterek

Oldalszám: 203 oldal
Kötés: Puhatáblás

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 03.
Köszönöm szépen ☺️ a könyv számomra értékes. A rendelés kezelése elégedettségét váltott ki. Nagyon köszönöm a kedves lapot is mellé.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 15.
Fantasztikus könyv, csak ajánlani tudom.