Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Cseri Kálmán - Tízparancsolat

Ár:
2.900 Ft
2.610 Ft
Webár: 2.610-ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

A Teremtő a Tízparancsolattal az emberi együttélést védi és szabályozza. Azért uralkodik akkora káosz a világban, mert képtelenek vagyunk betartani Isten törvényeit. A hívő ember viszont Jézus Krisztus segítségével, belső indíttatásból élhet Isten akarata szerint. Mit jelent mindez a hétköznapi gyakorlatban? - E kérdésre választ keresve magyarázza végig a szerző a "tíz igét" számtalan életből vett példa segítségével.
 "Ha kivennék a Tízparancsolatot és az általa sugallt törvényeket a mindennapi életből, az olyan tragédiát okozna, mintha a nagyvárosokban egyszerre kikapcsolnák a közlekedési lámpákat és eltávolítanák a jelzőtáblákat." A Tízparancsolat nem önkényes utasítások és tilalmak gyűjteménye: A világmindenség Ura és Teremtője adta őket a tőle elfordult emberiség életének védelmezésére és szabályozására. Ám éppen azért uralkodik akkora káosz a világban, mert a bűnös ember képtelen betartani Isten törvényeit. Ez ráébreszti arra, hogy mindenestől kegyelemre szorul. Aki tehetetlenségét belátva Jézus Krisztushoz fordul, és őt életébe fogadja, az attól kezdve nem kívülről hangzó előírásokat próbál teljesíteni, hanem belső indítás és erő segítségével élhet Isten akarata szerint.
Hogy mit jelent mindez a hétköznapi gyakorlatban? E kérdésre választ keresve magyarázza végig a szerző (Cseri Kálmán) a "tíz igét" a tőle megszokott határozottsággal és sok életből vett példa segítségével.


(Harmat) 300 old., bolti ára: 2.900.-Ft

Hasonló termékek!

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 20.
Örülök, hogy találkoztam ezzel a könyvvel. Sok mindenre rávilágított, amire magamtól nem is gondoltam. Sok mindenre választ kaptam, olyan kérdésekre is, amiket korábban mèg fel sem tettem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 17.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 14.
Számomra nagyon tanulságos volt. Sokat segített a hitbeli fejlődésemben. nagyon jónak találtam. Isten áldásával: Karst Antalné