Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

H. Norman Wright - Házasodni készülsz?

Ár:
2.630 Ft
2.367 Ft
Webár: 2.367-ft
Kiadó Új Remény Alapítvány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

 Az erős, tartós kapcsolat építésének titka - „Szüntelenül harcolnod kell azért, hogy megőrizd a házasság iránti elkötelezettséged elsőbbségét az életedben, és ellent kell állnod a nyomásnak, hogy az élet egyéb tényezőivel osztozzon az első helyen. Az elkötelezettséged mértéke a legdöntőbb tényező a kapcsolatod sikere vagy kudarca szempontjából.”  - Dr. H. Norman Wright 

A házasságkötés életed egyik legkomolyabb döntése! Milyennek szeretnéd látni a házasságodat? Milyen álmokat, reményeket szövögetsz a közös jövőről a férjeddel/feleségeddel? A Házasodni készülsz? című klasszikus műben található alapelvek segítségével tanuld meg, hogyan hozhatod létre azt a házasságot, amelyre mindig is vágytál!
Mitől lesz igazán erős egy házasság? Mi a szenvedélyes, tartós házasság titka, és hogyan lehet egy életre felszítani a tüzet házasságunkban?

Fedezd fel a titkot azoknak a kulcsfontosságú alapelveknek a segítségével, amelyekre Dr. Wright a Biblia bölcsességéből és sokévi házassági lelkigondozói tapasztalatából, valamint saját élményeiből merítve világít rá!

(Új Remény Alapítvány) 272 oldal Ára: 2.630 ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!