Aminek hamarosan meg kell történnie - 22. RÉSZ

Nagy a csend

Minden édesanya tudja, hogy amíg hall mindenféle neszt, zsivalyt a gyerekszobából, addig minden rendben van. Gyerekei élnek, játszanak, civakodnak. De abban a pillanatban, amikor rádöbben, hogy csönd van már jó pár perce, akkor azonnal futni kell, és szét kell nézni, mert ilyenkor történnek a legnagyobb csibészségek, vagy éppen életveszélyes kísérletek a gyerekszobában.

Azt már elég régóta tapasztalom, hogy a világ eseményeiről beszámoló hírek is manipulatívak. Van, amikor nagyon fontos eseményeket elhallgatnak, nincs róla híradás, mert a jelenleg hatalmon lévőknek nem érdeke, hogy a mindennapi ember értesüljön bizonyos történésekről. 

A Covid óta számomra a WHO (World Health Organization/Egészségügyi Világszervezet) egy olyan szervezet, aminek a tevékenységét nagyon fontosnak tartom figyelni. A 2. Világháborút követően elég sok olyan szervezet született, (pl. United Nations/UN és WHO) akiknek a munkája manapság igencsak nehezen nevezhető pozitívnak. Elhiszem, hogy a múltban a célok nemesek voltak és valóban az összefogás és egy újabb világháborút megelőzendő jöttek létre, de mára már látszik, hogy ezen szervezeteken keresztül a Gonosz nagyon tudatosan építi hatalmát. Olyan összefonódások vannak, amit lehet, hogy elsőre nem is veszünk észre. Az egyenlőség és befogadás jelszava mögé el lehet bújtatni rengeteg hamisságot, csalást. Azt is tudom, hogy nem a szervezet az, ami korrupt, hanem maga az ember, aki 1-1 ilyen szervezet vezetője lesz, vagy akik megveszik, pénzzel támogatják ezeket, hogy önös érdekeik szerint irányítsák. Nagyon fontos leszögeznem, hogy nem célom bemutatni ezeket a szervezeteket. Inkább csak kiemelnék 1-1 fontosabb pontot, hiszen manapság már bárki utána tud nézni az Internet segítségével mindennek és mindenkinek, amíg lehet, mert sajnos, ez sem lesz mindig így!

Jézus felszólított minket arra, hogy ítéljük meg a fát annak alapján, hogy milyen gyümölcsöt terem, hiszen “Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Tüskebokorról szednek-e szőlőt, vagy bogáncskóróról fügét? Tehát minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem hozhat a jó fa rossz gyümölcsöt, rossz fa sem hozhat jó gyümölcsöt. Amelyik fa nem terem jó gyümölcsöt, azt kivágják, és tűzre vetik. Tehát, gyümölcseikről ismeritek meg őket.” (Máté 7:16-20)

Például a WHO jelenlegi vezetője: Tedrosz Adhanom Ghebreyesus. Nem fogom leírni a munkásságát, mert a Wikipédia angolul is, magyarul is ír róla elég bőven. Elfogadom azt is, hogy a Wikipédia sem tudhat mindent, de hadd villantsak fel 1-2 érdekességet vele és az általa vezetett szervezettel kapcsolatban. A Covid-19 világjárvány kapcsán ismertük meg a nevét, hiszen az Egészségügyi Világszervezet vezetőjeként, az ő utasításai alapján reagáltak a világ országai a pandémiára. Róla olvasva megtudhatjuk, hogy Etiópiában olyan tömeggyilkosságokért és kínzásokért kellene felelnie, amikben komoly szerepet vállalt - tudtával véghez vitt etnikai tisztogatások voltak ezek. A legújabb hírek közé tartozik ennek az embernek az a törekvése, hogy a WHO a terhesség során, a születés pillanatáig engedélyezhetővé tegye az abortuszt! 

Korábban, a blog 12. részben már bemutatott Világgazdasági Fórum (WEF) és vezetője Klaus Schwab, komoly befolyással van az Egészségügyi Világszervezet munkájára. A WHO adományokból finanszírozza működését, így nem meglepő, hogy komoly támogatója még a Bill és Melinda Gates Alapítvány. Ez az alapítvány vásárolt részesedést a németországi Biontech gyógyszergyárba a 2020-as Covid-19 világjárvány kitörése előtt alig néhány hónappal. Ez a gyógyszergyár vált aztán az általunk is ismert Pfizer vakcina fő gyártójává szintén csak néhány hónap leforgása alatt. De hogy ne csak a tengerentúli alapítványokat említsem meg, pl. Ursula von der Leyen férje Heiko von der Leyen is olyan helyekre van befolyással, ahonnan jócskán részesültek ők maguk is ebből a tortából. Ezek után nem meglepő, hogy a vakcinákat erőltető propagandában pedig nem volt hiány világszerte, ezt mindenki tapasztalhatta bármilyen fórumot is követett, bármilyen nyelven is a világon. A WHO nemrég indított egy programot One Health (Egy Egészség) elnevezéssel, amelynek keretében olyan étkezési jegyek bevezetését tervezi, amiben orvosilag testre szabott ételek szerepelnek majd, és így megszabják az egyéneknek, hogy mit ehetnek és mit nem. A cél, hogy minél inkább függővé tegyék az embereket a laboratóriumban “termesztett” húsok (?) bogarak)) fogyasztására. Amiket természetesen már régóta módosítanak, és manipulálnak, egyre kevésbé a természetes és egészséges irányt követve.

De mi történik mostanában? Mi az, ami csendben készülődik? 

Ezt a bejegyzést 2023 nyarán írom, és fontosnak tartom, hogy hírt adjak a következőkről: Idén májusban egy egészségügyi világtalálkozó keretében, - ahol jelen volt a világ összes országa, - a WHO előterjesztett egy úgynevezett “pandémia szerződést”, amelynek előkészítéséről döntöttek. Ebben azt vállalta minden egyes ország, hogy 2024-re minden ország kormánya elfogadja, hogy egy újabb világjárvány esetében a WHO-nak hatalmat ad arra, hogy bármely ország ügyeibe beavatkozhasson, átvehesse az irányítást. Ez az úgynevezett vészhelyzet “emergency status” kihirdetése lenne, melyet a Covid-19 idejében is használtak az egyes kormányok arra, hogy egyszemélyes vezetése legyen.  Ami készülőben van, az nem más, mint az emberi szabadság és az egyes országok nemzeti szuverenitása elleni támadás. Ezen felül minden állampolgárról nyilvántartást kell majd vezetni, hiszen a csomag része lesz a megfigyelések és jelentések küldése is. Mondanom sem kell, hogy ezek mögött maga a Gonosz áll, hiszen ez a “szerződés” nem szól másról, mint egy újabb félrevezetésről. Egészségünk védelmében, a félelem(keltés) eszközét használva arra leszünk kényszerítve, hogy alárendeljük magunkat az épülő totalitárius rendszernek. Ami elől nehéz lesz kitérni, bár erről még nehéz most véleményt mondani, de a cél, hogy lehetetlen legyen. 

Európa élen jár ennek az úgynevezett globális digitális azonosító rendszernek a megvalósításában. Nem sokkal a 2023 májusi World Health Assembly találkozót követően már megjelent a sajtóban, hogy az Európai Unió összes országa összefogva a WHO-val, hozzáfogott a globális digitális útlevél bevezetéséhez. Tehát gőzerővel, mégis aránylag csendben készül az emberiség számára a digitális kalicka… vagy ahogy egyre többen hivatkoznak rá: a digitális börtön!

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők