Aminek hamarosan meg kell történnie - 12. RÉSZ

Tökéletesen csomagolt a pusztulás

Érdekes téma az utánzás. A gyerekek úgy tanulnak, ha utánoznak bennünket felnőtteket, és ez jó dolog, segíti a fejlődésüket. Sajnos, nincs kézügyességem, így ha barkácsolni kell valamit, még a mai napig is óvatosan körülnézek, és igyekszem utánozni azokat, akik ügyesebbek nálam. Ez persze, nagyon ritkán alakul jól. Hiszen, ritkán leszek elégedett az elkészített darabbal, ugyanis nem saját ötletet valósítottam meg, másoltam valaki másét. 

Sátán viszont mestere az utánzásnak. Olyan akar lenni, mint Isten. “Leestél az égről, fényes hajnalcsillag! Lehulltál a földre, népek legyőzője! Pedig azt mondtad magadban: Felmegyek az égbe, Isten csillagai fölé emelem trónomat, odaülök az istenek hegyére a messze északon. Felmegyek a felhők csúcsára, hasonló leszek a Felségeshez! De a sírba kell leszállnod, a gödör mélyébe.” (Ézs. 14:12-15)

Nemrég hallottam egy bölcs ember szájából, hogy tulajdonképpen azért van ekkora összevisszaság és félrevezetés az utolsó időkkel kapcsolatban, mert a Bibliában benne van a Sátán veresége, amit nem szeretne, ha tudnának az emberek. Minél inkább el tudja velünk hitetni, hogy félnünk kell tőle, annál biztosabban tud minket manipulálni és félrevezetni. Mely területeken végzi pusztító munkáját? Az élet minden területén. Ahogy már írtam, megadatik neki a hatalom minden olyan terület felett, ami befolyásolja a mindennapjainkat: az élelem, az energia, az egészségünk, az életterünk, az éghajlat, a migráció, a háborúk, a vallás, a gazdaság, a technológia és a politikai vezetés felett is.

A kiépülő ÚJ VILÁGREND nem a mostani néhány év terméke. Ez egy hosszú évtizedek óta tudatosan épített rendszer. Henry A. Kissinger-től idézek: “Ha az élelem ellátást uralod, tiéd a nemzet. Ha a kezedben van az energia, akkor te uralod a régiót. Ha te uralkodsz a pénz felett, akkor az egész világ feletti uralom a tiéd.” Ami számomra megdöbbentő, hogy már teljesen nyíltan és mindenféle álarc nélkül tevékenykednek azok az emberek a világban, akik az előbb idézett gondolatmenet szerint építik rendszerüket. Itt van az orrunk előtt, tudomásul vesszük, elfogadjuk, de nem teszünk ellene semmit. Itt van az Ördög köztünk és mi örömmel elfogadjuk, befogadjuk. Ahogy az Írás mondja, világosság angyalaként jelenik meg. (2. Kor. 11:14) Fontos itt, hogy a világosság, vagyis jól néz ki, hihető és megoldást hoz. DE mi lesz a vége? Hová fut ki a tevékenysége? Mindig a fogság, a pusztítás és a halál a Sátán megoldásainak a vége, amit persze, csak idővel lehet érzékelni, és akkor már legtöbbször késő.

Ha ránézünk a térképre, akkor látszik, hogy minden nagyobb politikai hatalom, akár nyugaton, akár keleten, a saját megálmodott világrendjében képzeli el vezető szerepét. A nyugati világrend egyik legfőbb szereplője a Világgazdasági Fórum és vezetője Klaus Schwab. Érdemes utána olvasni kicsit annak, hogy ki is ő, hol született, ki volt az apja, és gyermekként mennyire komoly befolyással voltak rá a hitleri eszmék. Ez a WEF (World Economic Forum), aminek a honlapján nyíltan beszélnek arról a jövőről, amit építenek. Az éves davosi találkozókon nagyon sok üzletember, politikus és gazdasági szereplő van jelen. Készítik elő azt a világot, ahol ők lesznek az elit, míg mi többiek, mi leszünk, akiknek az életét irányítani fogják. A csomagolás nagyon kedvező, de érdemes 1-1 általuk képviselt témának kicsit jobban a mélyére nézni. 

Azt tapasztalom, hogy annyira ügyes ebben a Sátán, a megtévesztése és csomagolása tökéletes, hogy sokan semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanak ennek a Világgazdasági Fórumnak, és a Davosban évente összeülő elitnek. Pedig “munkásságuk” nyomon követhető. A Covid járvány kitörése előtt már elkészült Klaus Schwab könyve, ahol a “Great Reset”-ről, vagyis a nagy újraindításról és a negyedik ipari forradalomról ír. Napjainkban éppen arról akar meggyőzni minket a sajtó, hogy ez a könyv és elképzelt világrend nem is létezik. Még szerencse, hogy vannak könyvespolcok, ahol fizikailag ott van ez a könyv.            

Szerintem, elég komoly a világra gyakorolt befolyásuk, ha tudnak olyan környezetet teremteni, ahol megtesszük azt, amit előírnak nekünk félelemből. Mert ezt látom, hogy ezt hozta a Covid, a félelemre épülő társadalmat. Egymás bírái lettünk. “Akkor testvér a testvérét, apa a gyermekét adja majd halálra, gyermekek támadnak szüleik ellen, és vesztüket okozzák.” (Mk. 13:12) Alig akartam elhinni, hogy az oltott és oltatlan között akár egy családon belül is ekkora szakadék alakulhat ki. A csomagolás itt is tökéletes volt. Másokat védesz vele, ha ezt, vagy azt megteszed. Elhittük.  Ma pedig, nagyjából 3 évvel a járvány kitörését követően már olvashatóak a cikkek és statisztikák, hogy mekkora pusztítást végzett a lakosság körében a sorozatos oltás. Hirtelen szívmegállások, bénulások, nagyon agresszív módon megjelenő betegségek. Ami megdöbbent, hogy ezekről a hírekről, beszámolókról, orvosi írásokról mélyen hallgat a média. Csak, akit érdekel, az találja meg. Persze a mai napig kinevetnek, ha egy baráti beszélgetés során felvetem, hogy nem csak öregszünk, hanem szándékosan teszik tönkre az immunrendszerünket. A megtévesztés minden irányból történik. Miért nem vagyunk kétkedőbbek? Miért eszünk meg minden szemetet?  

De ezek még csak a kezdetek. A főpróba jól sikerült. A cél, hogy “hatalmuk lehessen minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett”. (Jel. 13:7/b) El fog jönni ennek is az ideje. De majd csak akkor, amikor a Mindenható Isten erre engedélyt ad. De előbb nagyköveteit hazahívja. 
Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők