Aminek hamarosan meg kell történnie - 50. RÉSZ

A kérdés: mikor?

Múlt héten tartották Dubai-ban a Világkormányzati Csúcstalálkozót, ahol a WHO (World Health Organization) vezetője Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus arról beszélt, hogy a következő világjárvány kapcsán nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem az, hogy mikor lesz. A ‘Disease X’ néven emlegetett ismeretlen kórokozó már évek óta a világ egészségügyi kommunikációjának része, annak ellenére, hogy a jelenlegi fókusz még mindig a Covid-19.

A ‘Disease X’ elnevezést, 2018-ban használták először a WHO dokumentumaiban. Még mindenki egy ismeretlen kórokozót emleget, ami kialakulhat egy influenza vírusból, egy új koronavírusból, vagy olyanból, amit még nem is ismerünk. Ezek után elég furcsa, hogy a januári Gazdasági Világfórum (WEF - World Economic Forum) vezetői már most jóslatot fogalmaztak meg arról, hogy a következő világjárvány hússzor lesz halálosabb, mint a Covid-19 volt. Természetesen, a szakértők már megkezdték a munkát, hogy kidolgozzák ezen ismeretlen kórokozó elleni vakcinákat.

Ezzel párhuzamosan előkerült annak témája is, hogy mennyire fontos lesz tudni mindenkiről, hogy be van-e oltva vagy sem. Ugyanis azt már láttuk, hogy a világjárvány több éve alatt, nem elég egy oltás, hanem néhány hónaponként ezeket ismételni kell. Azóta persze már azt is tudjuk, hogy nem voltak hatásosak ezek a sorozatos oltások, de a mai napig sincs erről érdemi kommunikáció a médiában. Márpedig ezeknek a nyomon követesére szükség lesz egy globális, digitális infrastruktúrára. 2022 májusában a WHO által megfogalmazott ‘Globális pandémia szerződés’ tartalmazza azokat a terveket, amelyek alapján a kötelező, egyetemes digitális útlevél és az ezzel együttműködő azonosítási rendszer bevezetését készítik elő. Tudjuk, hogy az Európai Unió élen jár ennek a digitális útlevélnek a bevezetésével. Cél, hogy a világon élő minden ember rendelkezzen egy QR kóddal működő digitális azonosítóval.   

Amennyiben minden ember rendelkezik majd ezzel a WHO által elismert digitális egészségügyi bizonyítvánnyal, akkor így, és csakis így nyílik majd lehetőségünk arra, hogy mozoghassanak bármerre a világban. De ez csak azok számára lesz elérhető, akik rendszeresen oltva és folyamatosan tesztelve vannak. Látva, hogy a Covid-19 során a globális gazdaságnak nem tett jót a teljes lezárás, így ezzel a módszerrel érvényt lehet majd szerezni a különböző eltiltásoknak vagy éppen engedményeknek. 

A WHO vezetője (aki jelenleg épp Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus) lenne a pandémia szerződés szerint a meg nem választott, de a világ országai által elfogadott, teljes tejhatalommal uralkodó vezető a földön élő emberek felett. 

A szervezet célkitűzései teljes mértékben család- és élet ellenesek. Cél, hogy a tagországok hagyják jóvá ezt az úgynevezett pandémiás szerződést, amely a következő világméretű járvány megelőzésének, a felkészülésnek és reagálásnak lesz az egyik módja. Az egy kézben összpontosuló globális hatalom így teljesen önkényesen hozhat döntéseket, kényszeríthet rá emberekre törvényeket, rendelkezéseket. A nemzetek önállóságának feladásával és szabadságuk elvesztésével valósulhat csak meg ez az elképzelés. 

Ennek a digitális azonosítónak a bevezetésével a világ vezetői számára lehetőségek tárháza nyílik meg. Nem kérdeztek meg minket erről. Ők magukat tették fölöttünk lévő hatalommá magukat. Nyomon követhetőek leszünk, hogy mennyire vagyunk engedelmes polgárai a felállított rendszernek, illetve a sokat emlegetett digitális valuta bevezetésére is lehetőség nyílik így. Az egyén szabadságának megszüntetése, a szabad szólás- és mozgásszabadság eltörlése és megszüntetése a végcél. 

Tehát újabb világjárvány, újabb oltás-hadjárat, ennek digitális nyomonkövetes, globális digitális útlevéllel. Mindezt olyan cukormázzal leöntve, mintha az emberek érdekét, egészségét, kényelmét szolgálná mindez. Elképesztően ravasz megoldás arra, hogy a totális kontrollt kiépítsék az emberiség felett. A megtévesztés mesterei. Pláne, hogy a WHO-ról a legtöbben azt hiszik, hogy nem magánkézben van, hanem egy ártatlan, jótékony és semleges világszervezet.

És íme itt állunk az Antikrisztus rendszer küszöbén, ahogy azt az ÍRÁS mondja. “És megadatott neki (Antikrisztusnak), hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.” (Jel. 13:16-17)

Jövel Urunk Jézus!

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők