Aminek hamarosan meg kell történnie - 60. RÉSZ

Szabadságharcosok

Tudom, március 15-e már elmúlt, de valahogy úgy érzékelem, hogy ez a palesztin ügy szépen lassan bekúszott a mindennapjainkba, és itt van velünk, már rombol, öl és pusztít. Most még nem a mi egyetemista fiataljaink barikádozzák el magukat itt Magyarországon, de az USA nagy egyetemei már nagyon komoly gondokkal néznek szembe az utóbbi hetekben. A “Free Palestine!” vagyis “Szabadság Palesztinának!” szlogen mögé bújva egyre erőszakosabb tömegek állnak össze, foglalják el az egyetemek parkjait, nagyobb előadóit, és fejezik ki szimpátiájukat a HAMAS terrorszervezet tetteivel.

Izrael civil lakosságát 2023. október 7-én megtámadó HAMAS terroristák tetteit igyekszik a média elhallgatni, elbagatelizálni. Pedig a rémtettekről készített videókat, maguk a terroristák filmezték telefonjaikkal, büszkélkedve tetteikkel. Ezek tények. Foglyul ejtettek fiatalt és időst, férfit és nőt, civilt és katonát egyaránt. Elhurcolták őket, akik közül már hála Istennek jó páran kiszabadultak, de még mindig több, mint 100-an vannak fogságban. Hír nincs róluk, így azt sem tudjuk, hogy élnek-e még. Akiket pedig hidegvérrel még a helyszínen megöltek - csecsemőket, idős embereket, civileket és katonákat - a holttesteiken látható nyomok alapján lehet tudni, hogy haláluk előtt hogyan kínozták meg őket. Nőket megerőszakoltak, megkéseltek, többeket összekötöztek, majd rájuk gyújtották otthonaikat. Kimondom, hogy démonok hatása alatt álló emberek szabadultak rá Izrael népére azon a szörnyű reggelen.  

A mai modern liberális, baloldali politika célkitűzései mind Amerikában, mind pedig Nyugat-Európában, az ‘egyenlőség, befogadás és tolerancia’ szlogenje mögött húzódó érdekek alapján nyíltan látszik, hogy nem szül mást csak káoszt, bizonytalanságot és indulatokat. Nem nehéz összeszedni, hogy mi áll a jelenlegi amerikai káosz mögött. Amit most látunk, az egy régóta folyó tudatos politika eredménye, nem tegnap kezdődött. A cél, a keresztény alapokra épített Egyesült Államok és Nyugat-Európa bukása. Mondhatom azt, hogy most “állnak jól a csillagok.” Nemcsak Amerika, de Európa is lassan szembesül azzal, hogy a több éve tartó tömeges bevándorlás támogató politika eredménye és hatása, hogy az amerikai és nyugat-európai nagyvárosok lakossága egyre nagyobb mértékben iszlám vallású lett. Ezzel nem volna gond, ha meg lenne bennük a másik ember életének és vagyonának a tisztelete, de nincs.

Történelemből tanultam, hogy egy nép jövőjét az oktatáshoz való hozzáállása határozza meg. Amerika híres egyetemei szépen lassan melegágyává váltak a jihadista ideológiának. Statisztikák mutatják ki, hogy az amerikai egyetemek legnagyobb pénzügyi támogatója Katar, ami pedig nem Amerikának az egyik állama, hanem a Közel-Keleten egy nagyon gazdag iszlám ország. Nekem rögtön az az első kérdésem, hogy dehát miért? Mi köze ennek a kettőnek egymáshoz? Elvileg semmi, de ebből is kristálytisztán látszik, hogy létezik ilyen, amikor az egyik ország így gyakorol hatást egy másik országra. Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen ideológián nevelik fel a következő generációt. Ahogy a közmondás is mondja, a pénz beszél, a kutya ugat. A jelenleg is kormányon lévő “haladó” amerikai politikai vezetés pedig tudjuk, hogy nagyon is támogatja a marxista és jihadista professzorok jelenlétét a fiatalság nevelésében. Az unatkozó diákok pedig, bár keveset értenek belőle, de a Közel-keleti konfliktusról érkező álhírek hatására az egyre erősödő antiszemitizmus szócsöveivé váltak. 

A másik komoly hatás, amivel a fiatalok értékítéletét befolyásolni lehet, az a közösségi média. Mára már tervezik betiltani a kommunista Kína által működtetett Tik-tok nevű platformot, ami a fiatalok legfontosabb virtuális életterévé vált. A gyors és rövid videókkal, nagyon gyorsan el lehet juttatni emberekhez 1-1 gondolatot, ami nem más, mint propaganda. Nincs idő és igény a fiatalokban arra, hogy kérdéseket tegyenek fel, utána nézzenek 1-1 állításnak. Így nagyon gyorsan tudnak elterjedni a hírek, így az álhírek is. Jópár videót láttam már arról, hogy a tüntetéseken jelenlévő fiatalok nagy többségének, egyáltalán fogalma sincs, hogy miért tüntet. Nem tudják megválaszolni azokat a teljesen alapvető kérdéseket, hogy melyik folyó és melyik tenger határolja Palesztinát. (“From the river to the sea, Palestine will be free!”) Nem tudják mit jelent az intifáda szó jelentése, és csak a ‘genocide’, vagyis fajírtás szavakat skandálják együtt azzal, hogy Halál Izraelre’ és ‘Halál Amerikára’

Ezek után tárgyalóasztalhoz ülnek a tüntetőkkel, akik így nyilvánítanak véleményt? Nem értem miért. Az európai nagyvárosokban is voltak próbálkozások, de ezeken az egyetemi kampuszokon a rendőrség komolyan beavatkozott, így nem fajultak el annyira a demonstrációk, tüntetések, mint a tengerentúlon. A sátáni sötét erők mesterkedései itt folynak a szemünk előtt. Zajlik a világszintű megtévesztés, a propaganda, az álhírek terjesztése, és emberek tömegének a manipulálása. Sátán mindenáron el akarja pusztítani Izraelt és Isten választott népétmert még mindig elhiszi, hogy legyőzheti Jézust. Mindent és mindenkit felhasznál eszközül arra, hogy Izrael ellen lázítson. Szemünk előtt zajlik az emberi történelem végjátszmája, ahogy Jézus azt előre megmondta. Mi tudjuk a történet végét, mert Izrael az Ő népe, és bárki, bármit mond és tervez ellenük, Ő megígérte nekik, hogy megőrzi őket az Ő második visszajöveteléig. “Nem azért szeretett meg, és nem azért választott ki benneteket az Úr, mintha valamennyi nép közt a legnagyobbak volnátok, hiszen a legkisebbek vagytok valamennyi nép közt, hanem azért, mert szeret benneteket az Úr, és megtartja azt az esküt, amelyet atyáitoknak tett.” (5Móz 7:7-8)  

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők