Paraméterek

Oldalszám: 336 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 3cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Tommy Joe - A csapdaállító barátja

Szerző Ulrich, Heidi
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.000 Ft
Menny.:db
Tommy Joe - A csapdaállító barátja
2.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Tommy Joe sorozat - 3.rész. Évek teltek el azóta, hogy Tommy Joe-nak sikerült fényt derítenie a származását övező titokra. Az orvosi egyetem elvégzése után Torontóba utazik, hogy ott végezze el segédorvosi gyakorlatát. Egy „súlyos terhet” is visz magával: egykori iskolatársát kell felkutatnia, ami lehetetlen feladatnak tűnik. De aztán történik egy komoly baleset…
Ugyanakkor Kendra Sullivan nehéz döntés előtt áll. Feladja-e munkáját az árvaházban, és vállaljon-e nevelőnői állást egy indián missziós állomáson Kanada északi részén?
Dan Larkins pedig, a whiskycsempész, akit Tommy Joe és Szürke Sólyom rács mögé juttatott, bosszút esküszik…
Az írónő érzékletesen mutatja be fiatal hőseinek élményeit, életük irányváltásait, miközben felismerik, hogy mindig megéri a döntéseket Istennel együtt meghozniuk.
Mindenkinek szeretettel ajánljuk ezt a könyvet 14 éves kortól.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 08. 09.
Lányomnak vettem, mivel szereti ezt a sorozatot. Az első két rész már megvolt.
2020. 06. 03.
Tommy Joe-t nagyon megszerette az egész családunk, már nagyon vártuk a harmadik részt, még aznap este el is kezdtük, amikor kézhez kaptuk. A történet rendkívül fordulatos, és ami a lényeg, hogy Jézus Krisztussal való kapcsolatot eredményesen építi. A Bibliaival kompromisszum-mentesen megegyező értékrend miatt. Még egy igés meglepetés képeslapot is kaptunk a csomagban, köszönjük!