Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sally Lloyd-Jones - Jézus meséskönyve a Biblia

Ár:
5.310 Ft
4.779 Ft
Webár: 4.779-ft
Kiadó Koinónia
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

Újra kapható! Jézus, ott rejtőzik minden történetben - Ez a gyönyörűen megírt és megrajzolt könyv minden gyermeket arra indít, hogy felfedezze Jézust, aki nemcsak Isten nagy szabadítási történetének, hanem saját történetének is középpontja... Egy történetet mesél el, amelynek főhőse egy kisgyermek. De nem akármilyen gyermek, őrajta múlik minden! Noétól Mózesen át Dávid királyig, mindenki az ő nevét suttogja... Jézus olyan, mint a hiányzó puzzle-darab, ha helyére kerül, összeáll a kép.

(Koinónia) 348 old. bolti ár: 5.310-ft  Web ár: 4.780-ft

Paraméterek

Oldalszám: 349 oldal
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2016

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 18.
Még ilyen jó gyerekeknek való Bibliát nem láttam! Nagyon élvezzük 5 éves kislányommal!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 19.
A könyv teljes mértékben megfelel ez elképzeléseimnek. Nagyon örülök, hogy ezt választottam a lányomnak.
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 13.
Két evangéliumi lelkész apuka is ezt ajánlotta nekünk a gyerekbibliák közül, mint legtartalmasabbat. Nagyon jó, hogy a lényegre, Jézus Krisztusra (Isten benne megjelenő szeretetére) fókuszál az összes történeten át. Szép, igényes könyv, jó és gyerekszerű a szövege, kreatív a képi világa. Inkább 5-6 éves kortól mondanám jónak, kisebbeknek túl összetett. Kb 45 történet van benne.
Egyetlen nagy hibája (bár értem a szándékot) ez a bugyuta címadás. Még ha az előszó le is írja, hogy ezek a mesék egytől egyig igazak, akkor sem tartom szerencsésnek a megközelítést. Ezt mindenképp helyre kell majd náluk tenni (a kisebb még kicsi hozzá, jövőre tervezzük velük elővenni). Nem szeretnénk, hogy a mesék közül tekintsék ezt egynek, jobb lenne, ha a mi bibliaolvasásunk, igehallgatásunk nekik való megfelelőjeként látnák, amiben Istenről tanulhatnak.