Paraméterek

Oldalszám: 83 oldal
Méret: 15 × 10,7 × 1,9cm
Kötés: Puhatáblás

Járjatok szeretetben!

Szerző Pulley, L.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
160 Ft
Menny.:db
Járjatok szeretetben!
160 Ft
Menny.:db

Leírás

Isten áldásnak szánta a házasságot. Ha szeretetben jársz és Isten tervét követed, a házasságod olyan áldások forrásává válik majd, amikre soha nem is számítottál!
Amikor két ember házasságot köt, általában magukkal hozzák az összes elvárásukat és vágyukat, és azt reméli, hogy a társuk majd betölti az életükben lévő űrt, és pótolja a hiányosságokat. A csalódások és kiábrándulások után viszont a hozzáállásuk nagyon gyorsan megváltozik. Azt gondolták, hogy mostantól kezdve tökéletes lesz az életük, de ez nagyon gyorsan megváltozik, és az egész kapcsolat sokkal inkább egy börtöncellához kezd hasonlítani. Majd egy, esetleg több évvel később, a boldogtalan házastárs ott ül a tanácsadó irodájában, és azt mondja: "Másképp képzeltem el a dolgokat..."
Isten a házasságot nem börtönbüntetésnek szánta. Sokkal inkább az volt a célja, hogy a házasság a velünk való kapcsolatát tükrözze - olyat, amely tele van szeretettel, odaszánással, örömmel, békességgel és elfogadással. Ebben az élesen látó könyvben Lloyd Pulley lelkipásztor nyíltan és gyakorlatiasan beszél arról, hogy mi Isten célja a házassággal, mi a házasság alapja, mi a különbség a szeretet és a vágy között, valamint rámutat arra, hogy a házasság tulajdonképpen egy lelki közösség, és beszél a férj és a feleség szerepéről is.
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!