Paraméterek

Oldalszám: 740 oldal
Méret: 18,2 x 12,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2018

És köntösömre sorsot vetettek

Szerző Douglas, L.
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db
És köntösömre sorsot vetettek
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra kapható  - új borítóval! - ez a nagyszerű könyv! Sok olvasót ez a regény indított el - mint például Sienkiewicz világhírű regénye a Quo Vadis - , hogy pusztán egyszerű érdeklődésből valaki többet akarjon megtudni az eredeti történetről, Jézus kereszthaláláról, az életéről a Bibliából. Rendkívűl jól megírt történet, egy igazi "örökzöld" ajándékkönyv minden generáció számára.
Lloyd C. Douglas újszövetségi korban játszódó történelmi regénye a római katona, Marcellus Gallio történetét beszéli el. Hozzá kerül a sorsvetés után a keresztre feszített názáreti Jézus köntöse. Az események azonban nem hagyják nyugodni Marcellust. Rabszolgájának, Demetriusnak köszönhetően útnak indulnak, hogy megtudják, mi az igazság a különös köntössel és korábbi tulajdonosával kapcsolatban. Kitalált történet a keresztyénség gyökereiről, értékekről, spiritualitásról és hitről, amelybe elevenen szövődnek a Biblia ihletett igéi arról a Krisztusról, aki tanításával, életével, halálával és feltámadásával zsidót, pogányt, katonát, rabszolgát és a mai olvasót is képes megszólítani, és új, teljesebb útra indítani.


 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 07. 02.
2021. 12. 19.
Újraolvastam fiatalkorom kedvenc könyvét, es most is ugyanolyan nagyszerűnek tartom. Többször adtam ajándékba is, nagyon örülök, hogy ismét kapható.