Paraméterek

Oldalszám: 336 oldal
Méret: 19,7 × 14,2cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2023

Életet adó örömhír

Szerző Gyökössy Endre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
könyv
4.400 Ft 3.960 Ft
Menny.:db
Életet adó örömhír
4.400 Ft 3.960 Ft
Menny.:db

Leírás

Bátran mondhatjuk, hogy a kedves Olvasó Gyökössy Endre egyik főművét tartja a kezében.
Bandi bácsi 64 fejezetben elmélkedi végig János evangéliumát, rengeteg, életből vett példával illusztrálva mondanivalóját. Minden fejezetnek fontos kérdése, hogy számunkra, mai tanítványok számára mi az üzenete az adott szentírási résznek. Emellett minden fontos részletet kortörténeti adalékokkal világít meg, így igazán megértjük az „érthetetlen” részeket is. És természetesen nem maradnak el a lélektani részek sem, hiszen az ember örök, nemigen változunk, csak a „történelmi díszletek”.
Órák jönnek és órák mennek, telik-múlik az idő; vajon meg tudjuk-e ragadni benne azokat az alkalmakat, amelyeket Isten készített a számunkra? Ez csak azok számára lehetséges, akik lényükkel rá vannak hangolódva Istenre, Isten Igéjére, akik fogják az „adást”.
Egyszer világosan el kell döntenünk, miért hallgatjuk az Ő Igéjét; azért, hogy csupán többet tudjak Róla, vagy azért is, sőt lesősorban azért, hogy jobban tudjam követni Őt?!
A bővelkedő élet egyszerre két dolgot jelent: akinek Jézusa van, mindene van; akinek Jézusa van, annak mindig elég az, amije van, mégpedig úgy elég, hogy másnak is jut belőle.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!