Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

E. Wagler - Bilincsbe vert evangélisták

Ár:
1.800 Ft
Kiadó Evangéliumi Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

A KÖNYV, A HUTTERITÁK EGY CSOPORTJÁNAK LEBILINCSELŐ TÖRTÉNETÉT BESZÉLI EL, AMELY MAGYARORSZÁG HATÁRAITÓL KÖZVETLENÜL NYUGATRA, A MAI AUSZTRIA TERÜLETÉN JÁTSZÓDOTT A 16. SZÁZADBAN. 

A tizenkilenc éves Peter hirtelen megrázó izgalmak és fizikai-szellemi erőforrásait végsőkig igénybe vevő események kellős közepén találja magát. A korai halállal farkasszemet nézve vajon kimondja-e a szabadulást hozó néhány egyszerű szót? 
Az ezt követő napokban és hetekben a kétségbeesés mélységei és az odaszánás tetőpontjai között hányódik, miközben helyzete egyre feszültebbé válik, mivel napokig, majd hetekig késik a rettegett végkifejlet. Az éhezés, a vallatások, a betegség és a halál mindennapos társaivá válnak, felőrölve ellenállását és aláásva hitét, reménységét és lelki nyugalmát.  Ez a tizenéveseknek és felnőtteknek szóló könyv bátorságra, az Isten iránti odaszánásra és teljes elkötelezettségre indítja az olvasót, hogy az Úrért akkor is elviselje a nehézségeket, ha a döntésének következménye üldözés vagy halál. 

(Evangéliumi) 360 old. ára: 1.800-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!