Aminek hamarosan meg kell történnie - 11. RÉSZ

Új világrendre való felkészülés

Sokáig úgy gondolkodtam, hogy a 7 éves Nagy Nyomorúság majd, egyszer csak, hopp, lesz, amikor mi, Jézusban hívők már nem leszünk itt a Földön. De ez egy nagyon naiv gondolat. Bármit, ha meg akarunk valósítani, ahhoz elő kell készülnünk. Legyen szó ez egy szoba kifestéséről, egy fűnyírásról vagy akár egy utazásról, de még egy süteményt is csak úgy tudunk elkészíteni, ha előkészülünk rá. Ugyanígy erre az eljövő új világrendre is elő kell készülni.

Mit lehet erről az időszakról tudni? Mitől lesz ez nyomorúságos? Lehet még fokozni a nyomorúságot? Egy-egy esti Híradó számomra már kimeríti ezt a fogalmat. De sajnos, itt egy olyan világméretű rendszerről van szó, melynek kiépülése napjainkban zajlik. Természetesen, ezt is áthatja a félrevezetés és hazugság. Ismerős a béka esete, akit ha lassan forralnak, akkor nem veszi észre a víz hőmérsékletének változását, és idővel elpusztul a vízben? Így változik a világ is körülöttünk. Lassan, de biztosan. A Sátán el akarja érni, hogy a Föld minden népe és nemzete majd őt imádja.

A Jelenések könyve 13. fejezete mutatja be nagyon pontosan ezt a feje tetejére állt világot. Olvasva ezt a fejezetet, láthatjuk ennek az ÚJ VILÁGRENDnek néhány jellemzőjét. Természetesen, van ennek a világnak egy vezetője, aki megkapja ezt a mindenkit leigázó és bekebelező hatalmat. “... megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett: hogy imádja őt mindenki…Imádat, mely az egyik legbelsőbb, legintimebb tettünk. De mi az imádat? Mit imádunk? Nyugati világunkban nincsen minden sarkon egy szobor, aki a föld- vagy napisten szobra. De ettől a szívünkben ott élnek a bálványok. Isten így teremtett minket, hogy mindenképpen imádunk valakit vagy valamit. Eredeti tervében, Őt imádtuk. De a bukott világban lecseréltük a Teremtőt a teremtményeire. Isten helyett minden más uralkodik rajtunk: a munkánk, a pénz, a hobbink, a családunk, saját magunk. Egy-egy krízis helyzet mutatja meg leginkább, hogy kihez vagy mihez fordulunk, ha bajban vagyunk. 

 “Rábírja a földet és lakóit, hogy imádják.” A rendszert működtető vezető hatalmat fog kapni minden egyes élő ember élete és gondolata felett. “Megtéveszti a föld lakóit azokkal a jelekkel…” A rendszert irányító értelmezése alapján lesz kimondva, hogy mi az igazság, és kinek mit kell erről hinnie és gondolnia. “Megadatott neki, hogy lelket leheljen…” Élet és halál uraként, vagyis istenként fog megjelenni. “megadatott neki, hogy mindenkit, … jelöltessen meg.” A rendszerben minden egyes ember lekövethető lesz. Mindenkiről, mindent fognak tudni. Természetesen, aki ellenáll, azt megölik. Életben maradni csak a rendszerbe belesimulók és engedelmes polgárok fognak tudni. Akik elfogadják ezt a rendszert, azokat megjutalmazzák azzal, hogy intézhetik mindennapi ügyeiket: “senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin rajta van…”   

Ezek az eszközök és módszerek egy önkényuralmi, leuraló, hazugságokra épülő politikai rendszer jellemzői. Itt teljesen elvész az egyén, a szabad akarat, a gondolkodni és önmaga életéről dönteni tudó Ember. 

Az új világrendre való felkészülés zajlik a napjainkban. Edzenek minket. Mondok egy példát: Covid járvány. Az egész világ, mint egy globális nagy falu reagált erre a vírusra. Meglepő volt számomra, hogy a PCR tesztek, a maszkok ilyen pillanatok alatt ott voltak minden országban. Az egészségünket vették célba. Az ellenség, amitől félni kellett, egy láthatatlan vírus volt. Félelem, pánikkeltés, bizonytalanság. A kormányok kéz a kézben a WHO (World Health Organization) által kiadott protokollokat követték. Ha esetleg előfordult, hogy egy orvos kérdéseket tett fel, más módszert alkalmazott, azonnal szembe találta magát azzal, hogy igyekeztek őt elhallgattatni, ellehetetleníteni. A sajtó semmi mást sem szajkózott, mint a maszk használatot, és a vakcinát. Statisztikákkal bombáztak minket, hogy éppen melyik nap hányan haltak meg. Nem lehetett ki-vagy belépni sehová sem úgy, hogy ne legyen rajtunk a maszk. Vásárolni is csak így mehettem, a villamosra is csak így szállhattam fel. Ha esetleg nem hordtam a maszkot, mindig volt valaki, aki figyelmeztetett inkább gorombán, mint kedvesen. Az engedelmes állampolgár élhetett, tehette a dolgát. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az vált valósággá: “…. senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van….” Senki sem mehet be hivatalba, boltba, étterembe, rendelőbe, csak ha rajta van pl. a maszk. Aminek a csomagolásán is rajta van, hogy vírusok ellen nem véd, és nagyjából 20 percenként kellene teljesen újat felvenni a biztos védelem érdekében. Elhittük, megtettük.

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők