Aminek hamarosan meg kell történnie - 54. RÉSZ

Aminek hamarosan meg kell történnie -  54. RÉSZ

Napfogyatkozás

Úgy döntöttem, hogy mivel annyi érdekesség van ebben az előttünk álló teljes Nagy Amerikai Napfogyatkozásban, hogy összeszedem azokat az információkat, amik innen-onnan megtaláltak az utóbbi hetekben. FONTOS! hogy nem fogok kijelenteni semmit, inkább csak a tényeket szedem össze. Természetesen, vannak Igeversek, amik ide passzolnak, de azt tanácsolom, hogy aki nem hiszi, maga is járjon utána…

Napfogyatkozás

Úgy döntöttem, hogy mivel annyi érdekesség van ebben az előttünk álló teljes Nagy Amerikai Napfogyatkozásban, hogy összeszedem azokat az információkat, amik innen-onnan megtaláltak az utóbbi hetekben. FONTOS! hogy nem fogok kijelenteni semmit, inkább csak a tényeket szedem össze. Természetesen, vannak Igeversek, amik ide passzolnak, de azt tanácsolom, hogy aki nem hiszi, maga is járjon utána…

Idén, 2024. április 8-án lesz az úgynevezett Nagy Amerikai Napfogyatkozás. Rengeteg mindent mond mindenki, de tény, hogy Jézust többször kérdőre vonják, és jelt követelnek tőle: “A farizeusok és a szadduceusok odamentek, hogy kísértsék őt: kérték, hogy mutasson mennyei jelt nekik. Ő azonban így válaszolt nekik: “(Amikor esteledik, ezt mondjátok: Szép idő lesz, mert vöröslik az ég! Reggel pedig: Ma zivatar lesz, mert vörös és borús az ég. Képmutatók! Az ég arcát meg tudjátok ítélni, az idők jeleit pedig nem tudjátok?) E gonosz és parázna nemzedék jelt követel, de nem adataik neki más jel, csak a Jónás próféta jele. Ezzel otthagyta őket, és elment.” (Mát. 16:1-4)

Az idei napfogyatkozást megelőzte a 2017. augusztus 21-i teljes napfogyatkozás, mely ugyanígy Amerika fölött haladt el, és így a két esemény által érintett területeket összekötve egy óriási X rajzolódik ki a térképen. Ha az első napfogyatkozásnál maradunk, akkor tudjuk, hogy Izrael számára egy fontos dátum volt a következő év, vagyis 2018, mert az akkori miniszterelnök Donald Trump kijelentette, hogy Jeruzsálem lesz Izrael fővárosa. Ez még azért is érdekesség, mert abban az évben ünnepelte Izrael fennállásának 70-ik évfordulóját. A napfogyatkozás 7 várost érintett, melyeknek ugyanaz a neve: Salem, ami Békességet jelent. A következő államokat érintette a napfogyatkozás: Oregon, Idaho, Wyoming, Nebraska, Missouri, Kentucky és Dél-Karolina.

Izrael népe gyakran követelt mennyei jelet. Jézus első és második visszajövetelét mindenképpen fogják mennyei jelek kísérni, hiszen a Biblia beszámol ezekről. Jézus születését egy csillag mutatta meg a napkeleti bölcseknek, akik aztán eljöttek, hogy imádják őt. (Mt.2:2) A Jelenések könyvének 12. fejezete is beszél egy jelről, mely az égen tűnik fel. “Ekkor nagy jel tűnt fel az égen:...” (Jel.12:1) Lukács evangéliumának a 21. fejezetében maga Jézus mondja a következőket az Ő visszajövetele kapcsán: “És akkor jelek lesznek a napban, a holdban és a csillagokban,... Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok” (21:25 és 28)

Arról már sokszor írtam, hogy a Nagy Nyomorúságra, az Antikrisztus 7 éves uralmára való felkészülés már napjainkban is zajlik. A gazdaság, a társadalom, a vallás, és a politika területein tetten érhetőek egyre inkább azok a folyamatok, amik készítik elő az egyszemélyes világuralmat. Így nem tartom meglepőnek, ha már az égen is vannak olyasmi jelek, amik előre mutatnak. 

Az előttünk álló napfogyatkozásról még csak előrejelzések vannak, így majd utólag lehet leellenőrizni, hogy a számítások valóban helyénvalóak voltak-e. Itt is érdekes a városnév, amit érinteni fog a napfogyatkozás. Úgy számolnak, hogy kettő város biztos, de akár lehet 8 város is, melynek Ninive a neve. Ninive kapcsán pedig Jónás próféta jut eszünkbe, aki Krisztus előtt 763 körül hirdette Ninivében, hogy még 40 nap, és elpusztul a város. (Jón.3:4) Feljegyzésekből tudjuk, hogy időszámításunk előtt 763 június 15-én volt egy teljes napfogyatkozás Ninive északi része felett. Jónás próféta szavára, megtért Ninive, és végül Isten nem pusztította el a várost. 40 napot kaptak, és a királytól kezdve a legkisebbig, hittek Istennek, böjtöt hirdettek, zsákruhát öltöttek, és mindenki megtért a rossz útról és felhagytak erőszakos tetteikkel. (Jón. 3:5-9) Vajon ez lenne Isten üzenete Amerikának?

Amire pedig majd valóban csak a megtörtént esemény után fogunk teljesen bizonyosan választ kapni, de jelen számítások szerint az X metszéspontja Indiana államban lesz, ‘New Harmony’ azaz Új Harmónia településének Rapture vagyis Elragadtatás elnevezésű területén. Amennyiben ezeket az információkat beírom a GoogleMaps-be, akkor valóban megtalálja, és megmutat egy zöld területet a térkép.

Ninive lakosai hittek Istennek. A mai napon is ezt kell tennem. Hinnem kell Benne és mivel látom, hogy elkezdődött mindaz, amiről Jézus annak idején beszélt, felemelem a fejem és várom az Ő megjelenését. Mert Ő azt ígérte, hogy eljön értem, mielőtt elkezdődik a Nagy Nyomorúság. 

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők