Aminek hamarosan meg kell történnie - 24. RÉSZ

Csaxólok

Gyakran hallom azoktól, akik régóta tanulmányozzák az Igét eszkatológia témában és beszélnek az utolsó időkről, hogy mégis, mire számítottunk, hogyan fog kinézni az elragadtatás előtti (és utáni) világ? Jézus elég világosan leírta ennek az időszaknak a jellemzőit. De talán ezeket az előkészületeket látni és megélni, valóban egyszerre jelent kihívást, szomorúságot és minden értelmet meghaladó örömet, mert abba kell kapaszkodnom nekem is, amit Jézus mondott: amikor látod, hogy ezek elkezdődnek, emeld fel a fejedet és légy készen, mert megváltásod és hazaköltözésed ideje már nagyon közel van. (Luk. 21:28)

Sok regényíró próbált már elképzelni olyasmi világot, ami felé most óriás léptekkel haladunk, de sajnos, a Biblia alapján nagyon borzalmas évek állhatnak előttünk. Tudom, hogy a mai magyar valóság is eléggé lehangoló. Folyamatos energia és élelmiszer drágulás, elfogadott státusztörvény, szomszédunkban dúló háború, bizonytalan jövő. Nem is folytatom a sort. Riogatni sem szeretnék senkit sem feleslegesen! Azt tudom, hogy Jézus nem azért mondott el nekünk annyi mindent erről az utolsó időszakról, hogy megijesszen minket, hanem azért, hogy felkészítsen. Mert most még itt a megadott idő és lehetőség arra, hogy NE kelljen ebben a nyomorúságos időszakban senkinek sem itt maradnia. Jézus elkészítette a szabadulást, ami csak Nála, Vele és Általa működik. Ő szabadságot kínál a Vele való személyes kapcsolatban. Ami itt a Földön készülőben van, az az Ember teljes leuralása és rabszolgaságba kényszerítése. 

A Jelenések 13. fejezetében olvassuk, hogy az antikrisztusi rendszerben csak az adhat és vehet, akin rajta van a Fenevad bélyege. (Jel. 13:17). Tudom, hogy ezzel a bélyeggel kapcsolatban sokféle elmélet létezik, de nem szeretnék most itt egyikre sem kitérni. Amit fontosnak látok, hogy ennek a bélyegnek a felvétele minden egyes ember esetében egy tudatos döntés eredménye lesz, és nem a véletlen műve. Az illető tudni fogja, hogy ő most behódol a rendszernek és engedelmes állampolgára lesz az antikrisztusi birodalomnak. A bélyeg pedig a mai technológia vívmányai alapján nem nehéz kitalálni, hogy feltehetően egy olyasféle adathordozó lesz, ami tárolni tudja mindenkinek a személyes adatait. Amúgy nem rossz az elképzelés, hogy ne kelljen annyi féle kártyával és jelszóval léteznünk. Valóban kényelmet és biztonságot tudna jelenteni, ha jó célra használnák, de mindezek, mint biztonság és kényelem jó hívószavak lesznek a megtévesztésre. 

Jelzem megint, hogy most, amikor írom a blogbejegyzést, 2023 nyara van, és már most látni lehet a viharfelhők közeledtét. Írtam már az új világrendről, amely készülőben van. A Világgazdasági Fórum (WEF) FaceBook oldalán látható a videó, amelynek címe: 8 jóslat a világ számára 2030-ra. (8 prediction for the world in 2030.) Ebben az első JÓSLAT, hogy “nem lesz semmiféle tulajdonod és boldog leszel. (You’ll own nothing and you’ll be happy.) Nekünk kelet-európaiaknak ezt az üzenetet azért elég nehéz lesz eladni, vagy legalábbis őszintén remélem! Én már nem, de szüleim és nagyszüleim megélték ennek a fajta gondolkodásmódnak a teljes életképtelenségét. Ami teljességgel felháborító, hogy az elit, akik ezeket a nagyszerű jóslatokat kitalálják nekünk áltagos polgároknak, magánrepülőkkel érkeznek a svájci Davoszba évente megtartott találkozókra. Természetesen, ennek az általuk megálmodott rendszernek ők lesznek a haszonélvezői. Mert ha nekünk nem lesz semmink, akkor azt ugye értjük, hogy ők ebben a “semmiben” nem fognak velünk osztozni, mert semmi nem vész el, csak átalakul vagyis éppen csak a vagyonunk vándorol majd át hozzájuk! 

Mégis hogyan tudják elérni, hogy nem lesz semmiféle tulajdonunk? A terv az, hogy a pénzt, úgy, mint ahogy a mai fizetőeszközt ismerjük, egyik napról a másikra el fogják törölni. Tudom, ez ma hihetetlennek tűnik, de a háttérben, titokban, vagy már nem is annyira titokban folynak az előkészületek, az úgynevezett digitális pénzre való átállásra. Ez a CBDC (Central Bank Digital Currency), mely a neve is mutatja, hogy digitális valuta lesz. A cél, hogy ne legyen készpénz, ugyanis, annak a mozgása nem nyomon követhető. Ahhoz, hogy a rendszert működtetők mindent tudjanak rólunk, és ők mondhassák meg, hogy mikor és mit tehetünk, ahhoz minden egyes tranzakcióról tudomásuk kell legyen. Ahogy láttuk a Covid-19 járvány esetében is, a digitális pénz bevezetéséhez is egy vagy sokféle krízist fognak előidézni. Hiszen ennek a mechanizmusa nagyon egyszerű: hozz létre egy problémát. Adj rá választ és megoldást. Vagyis a mesterségesen létrehozott gazdasági összeomlást követően lesz megoldás! A szépen előkészített és bevezetett digitális kalitka. 

De van ebben a digitális valutában egy kicsi rafinált plusz, mert sokkal többre lesz képes a mai fizetőeszköznél. Ugyanis a digitális valuta programozható lesz! Annyit jelent, hogy már nem az egyén fogja meghatározni, hogy miből mit vesz és mennyit tesz félre. Hanem a rendszer működtetői a szociális kreditrendszerben fogják meghatározni, hogy kinek milyen jogai lesznek. Ahogy a beépített adathordozó mindent fog rólunk tárolni, úgy leszünk majd bizonyos termékektől vagy szolgáltatásoktól eltiltva. Ez nem a jövő, ez már működik Kína egyes tartományaiban. Aki hűséges alattvaló, az megkapja a napi maximumot, aki véleményt nyilvánít vagy lázad, annak a rendelkezésére álló keret sokkal kisebb, és bármelyik pillanatban eltűnhet. Nyugaton pedig gőzerővel építik azokat az áruházakat, ahol a tenyerünkkel (biometrikus adatok) tudjuk kinyitni a bejárati ajtót. Manapság még kerek szemekkel csodáljuk, hogy a boltból való kisétáláskor fizetnünk sem kell, mert a vásárlásunkat folyamatosan figyelő kamerák és AI rendszer összead, kivon, rögzít, és a boltból való kilépésünkkor rögtön levonja a bankkártyánkról vásárlásunk összegét. Szép új világ!? Csak az Ember szabadsága és az Istentől kapott szabad akarata és döntési joga lesz teljesen letiltva.

Tartalomhoz tartozó címkék: utolsó idők