Paraméterek

Oldalszám: 512 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 2cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2024

A Trónvédelmező és a Farkaskirály (Hajnalszárnya-sorozat 4. kötet)

Szerző Peterson, Andrew
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
5.900 Ft 5.310 Ft
Menny.:db
A Trónvédelmező és a Farkaskirály (Hajnalszárnya-sorozat 4. kötet)
5.900 Ft 5.310 Ft
Menny.:db

Leírás

Jennár, Kelmár és Léli – Anniera trónvédelmezője, farkaskirálya és dalhercegnője – egész télen arra készülnek, hogy Smaragdvölgy népének oldalán összecsapjanak a Névtelen Ghonddal és Fagyar agyaraival. Amikor azonban az ellenség megrohanja Ban Ronát, a gyerekek elszakadnak egymástól. Jennár egyedül marad a vadonban, Léli a város háztetőiről küzd az agyarak ellen, Kelmár pedig a Throgmély felé tart egy szörnyű titokkal a szívében. Egyetlen remény élteti a testvéreket: talán nincs még minden veszve, és személyes áldozathozatalukkal elősegíthetik Oerwend világának gyógyulását.

A díjnyertes, minden korosztályt lebilincselő Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) lenyűgöző befejezésében az izgalom a tetőfokára hág. A vízfelszín alatt tengeri sárkányok rejtőznek. Az üregekben aljas partalócok kúsznak. A földet bércfutók és trollok tapossák. A rengeteget hasadtak kísértik. A Tűz Templomában viszont felbukkan egy váratlan szövetséges…

A négyrészes fantasyregényből animációs filmsorozat is készült.

„Andrew Peterson minden könyve csupa kaland, csupa zabolátlan kreativitás, de legfőképpen csupa szív. A szerző valódi költő és zseniális mesemondó.” (Sally Lloyd-Jones)

A sorozat többi része:
1. rész: A Sötétség sötét tengerének peremén
2. rész: Észak vagy halál!
3. rész: Smaragdvölgy réme

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!