Paraméterek

Oldalszám: 217 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Szeretetre teremtve

Szerző John & Agnes Sturt
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.500 Ft
Menny.:db
Szeretetre teremtve
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás

SZERETETRE LETTÜNK TEREMTVE
A fenti mondattal sokan egyetértenek, de amikor saját életünkre gondolunk, már nem mindig érezzük valóságosnak. Mi akadályozza meg, hogy olyannak lássuk magunkat, amilyennek Isten elgondolt bennünket? Miért nem tapasztaljuk meg az Úrral való közösség örömét?
A válasz a szegényes önértékelésünkben rejlik. John és Agnes Sturt több évtizedes lelkigondozói tapasztalatára építve bemutatja, milyen tényezők formálták gondolkodásunkat a világról és önmagunkról. Szembesít azokkal a tévhitekkel és hazugságokkal, melyek lelkünk mélyén munkálkodva rombolnak bennünket. Feltárja, mit mond Isten Igéje rólunk, az ő teremtményeiről, egyediségünkről és értékességünkről.
Erre építve a könyv második felében a szerzők megrajzolják az egészséges, Isten szerinti önértékelés körvonalait, segítenek erősségeink és „fejlődési területeink” beazonosításában, és abban is, hogy „várkastélyunk” elzártságából megtaláljuk a többi emberhez vezető utat. A fejezetek végén található gyakorlatok e folyamat feldolgozásához adnak fontos támpontokat, míg a jegyzetekben további olvasnivalókat találhatunk. A könyv egyéni és kiscsoportos feldolgozáshoz is kiválóan alkalmas.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 11. 01.
Nagyon jó könyv, kötelező olvasmánnyá kéne tenni középiskolában, de legkésőbb szülővé válás előtt. Találó mondatok, bibliai idézetek, és életszerű gyakorlatok vannak benne. Imára inspirál a családomért és reményt ad a jövőre.