Paraméterek

Oldalszám: 520 oldal
Méret: 22,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

Megváltó szeretet

Szerző Francine Rivers
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db
Megváltó szeretet
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A bibliai Hoseás története a 18.században...
A világhírű szerzőnő pályafutásának legnagyobb sikerű regénye!  Michael Hosea az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány... úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott sorsú lány életét és lelkét. Vajon képes lesz-e a szeretet felülírni a múlt kísértő árnyait? 
Az 1850-es évek Kaliforniája az amerikai aranyvidék, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket. Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.

A népszerű amerikai írónő legújabb regénye Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa: történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el. A nagy sikerű regényt „Arany Oroszlán” díjjal tüntették ki.










 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 04. 22.
Nagyon, nagyon jó. Mélyen megérint a történet és az, hogy Isten kegyelmét, bárki megragadhatja.
2020. 11. 25.
Komoly olvasmány, nem egy egyszerű-könnyed regény, de egy hasonlaton keresztül csodálatosan bemutatja, milyen Isten igazi szeretete, lénye, kegyelme.