Paraméterek

Oldalszám: 381 oldal
Méret: 22,8 x 15,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

A Jelenések könyve / a mai kor tükrében

Szerző Csia Lajos
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.000 Ft
Menny.:db
A Jelenések könyve / a mai kor tükrében
3.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent!

Magyar evangéliumi körökben régóta érezzük szükségét annak, hogy ne csak külföldi fordítások, hanem magyar munka is szólaljon meg a Jelenések könyvéről. Isten kegyelméből ezt is megérhettük s örömmel adjuk ezt a munkát magyar olvasóink kezébe.

A Jelenések könyvének részletes magyarázatát kapjuk itt, „kulcsot” kapunk a kezünkbe, amelynek segítségével sok minden megvilágosodik előttünk a Szentírás elhanyagolt és ezért sok tekintetben magyar olvasók előtt ismeretlen részei és fogalmai felől.

Azt is meg kell mondanunk, hogy nem a keresztyén életben most elindult egyének számára lesz különösen hasznos ez a könyv – bár azok is sok épülést szerezhetnek belőle –, hanem főleg a már útban lévők, a bizonyos bibliai ismerettel rendelkezők számára. Ezek számára is csak akkor, ha mint „kemény eledelt” igyekeznek jól megemészteni. Ezt a könyvet többször, figyelmesen át kell olvasni: csak így tehetjük belső tartalmát építő módon sajátunkká. A könyv utolsó részében lévő „szótárt” pedig éppen szavanként jól meg kell értenünk, megtartanunk s azután ennek a kulcsnak a birtokában olvasnunk és tanulmányoznunk figyelmesen a próféciákat és a Jelenések könyvét.


 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 11. 18.
Tökéletesen elégedett vagyok.
2023. 02. 08.
A Biblia legnehezebben értelmezhető könyvének nagyon világos értelmezését adja át az olvasónak. Örvendek, hogy újra kapható de A Bibliai Lélektan című könyve még zseniálisabb. Sajnos az meg hiánycikk.