Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Tudjon meg többet rólunk!

Út a hithez, úton a hitben.

Kedves Vásárlónk! 

Boltunk nevét, "Good News", ami magyarul "Jó hír”, külföldi alapítóink iránti tisztelet és az evangélium, azaz a Jó Hír terjesztése ihlette. Magyarországon az elsők között nyitottuk meg keresztény könyveket kínáló üzletünket 1997-ben.

Tevékenységünkkel segíteni szeretnénk mindazokat, akik hisznek Istenben, aktívan gyakorolják, vagy éppen csak érdeklődnek a keresztény hit iránt és a mindennapi életükben szeretnének egy biztos pontot találni a hit által. Hisszük, hogy Jézus Krisztus az egyetlen út az üdvösséghez, amely Isten ingyen kegyelméből, Jézusba vetett hit által adatik.

„Missziónk, hogy segítséget, útmutatást nyújtsunk mindazok számára, akik Istenről többet szeretnének tudni.”

Minden könyvünkkel szeretnénk arra bátorítani a vásárlóinkat, hogy Jézust Krisztust egyre jobban szeressék, megismerjék, Neki szenteljék életük minden mozzanatát. Ezek mellett törekszünk arra, hogy egyedi, csak nálunk kapható ajándéktárgyakat kínáljunk vendégszerető és békés, barátságos üzletünkben és online egyaránt.

Elsődleges célunk, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a keresztény hitet gyakorlók és a hit iránt nyitottak számára az általunk kínált könyveket és ajándéktárgyakat, segítségükkel teljesebbé tegyük a hétköznapokat.

Célunk, hogy üzletünket ne csak vásárlás céljából keressék fel, hanem megnyugvás és inspirálódás miatt is. Céljaink között szerepel ugyanakkor a közösségépítés is. Szeretnénk vásárlóink és viszonteladó partnereink számára egyedit nyújtani. Ennek kulcsát a közösségépítésben és az élménynyújtásban érezzük.  

Könyvesboltunk családcentrikus. Tanító jellegű könyveinkkel és egyedi ajándéktárgyainkkal jelen szeretnénk lenni a fiataloktól egészen az idősebb generáció tagjainak mindennapjaiban.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy napjainkban még működhet egy evangéliumi keresztyén könyvesbolt, ahol megtalálható ennyi értékes könyv, amelyek új életet és célt adhatnak egy reményt kereső ember számára ebben az érték vesztett világban.