Paraméterek

Oldalszám: 504 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 4,1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Tommy Joe - és a prémvadász lánya - 4.rész

Szerző Ulrich, Heidi
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.500 Ft
Menny.:db
Tommy Joe - és a prémvadász lánya - 4.rész
4.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Tommy Joe sorozat - 4.rész! 
A korábbi részekből jól ismert Thomas Kendrick orvosként helyettesítést vállalt Kanada északi részén. A vadonbeli élet komoly kihívások elé állítja: Mi a titka a prémvadásznak, aki elkergeti a telkéről? Mit akar a „ragadozó madár arcú” férfi? És hogy küzdjön meg az influenzajárvánnyal, különösen, ha fogyóban van a gyógyszer? Még jó, hogy Tommy Joe mindenben számíthat barátaira, Szürke Sólyomra és Mary Loura. És Kendrára, aki a misszió iskolájában tanuló indián gyerekek nevelőnője. Tommy Joe régről ismeri őt, és nagyon sokat jelent számára…
 Jézus Krisztus, a jó Pásztor ott tartja a kezét a missziói állomás és annak lakói felett. És a távoli Torontóban Robert és Bobby, valamint Miller doktor felett is, akire élete legnagyobb külső és belső utazása vár. Mindegyiküknek újra és újra döntenie kell arról, akarnak-e Jézus Krisztusban bízni. Kedves, magával ragadó és izgalmas fordulatokban bővelkedő történet, amely Isten változhatatlan hűségéről beszél.Mindenkinek szeretettel ajánljuk ezt a könyvet 14 éves kortól.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 12. 23.
Mind a 4 kötetet értékelve elmondhatom, hogy régen olvastam ennyire lenyűgöző, izgalmas, kalandos, fordulatokban gazdag,szövevényes és no persze romantikus keresztyén regényt. Annál is inkább, mivel együtt olvassuk a 4 éves kislány unokámmal. Eleinte én olvastam neki estenként, majd folytattuk napközben; és akkor ő olvasta nekem. Mindkettőnket magával ragadt, s kíváncsian vártuk, hogy kivel mi történik. Szóval ritka, hogy egyaránt leköti a figyelmét mind a gyereknek, mind a 72 éves nagymamának. És ami nagyon jó volt, hogy összekötött bennünket, közelebb kerültünk egymáshoz. Megbeszéltük a karakterek egyszerű, de mély Istenbe vetett hitüket, annak megélését a mindennapi élet során, az Igére való hagyatkozást, a döntés fontosságát, tudva, hogy az életünk az Ő kezében van. Egyszóval; ajánlani tudom minden korosztálynak.