Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Tapolyai Emőke - Harmóniában múltunkkal...

Ár:
1.980 Ft
1.782 Ft
Webár: 1.782-ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás

Veszteségeink, negatív tapasztalataink arra tanítanak: hiába reménykedünk egy szebb jövőben. Miben is bízzon az a fiatal, akinek elképzelése sincs egy egészséges párkapcsolatról, mert soha nem látott őszinte kötődést férfi és nő között? Hogyan menjen előre az a pár, akinek az orvosok azt mondták, nem lehet gyerekük? Képes-e a gyászoló elégedetten élni hiányával együtt és annak ellenére? Mibe kapaszkodjon, aki nap mint nap egyfajta „római arénában” érzi magát munkahelye, kapcsolatai vagy házassága miatt?
Múltunk meghatározó része jelenünknek, életünknek − éppúgy, ahogy a jelenhez való viszonyulásunk is meghatározza jövőnket. De hogyan kezeljük múltunkat, hogy felébredhessen bennünk a remény? És mit kezdjünk a jelenünkkel, hogy megragadhassuk a holnapot? (Tapolyai Emőke)

(Harmat) 96 old., bolti ára: 1.980.-Ft, Web ár: 1.782.-Ft

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 10.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 31.
Talán ez az időszak nagyobb lehetőséget ad arra, hogy megálljunk, és több időt töltsünk saját magunk megismerésével. Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, akit érdekel az, hogy határozza meg múltunk a jelenünket, és hogy lehet reményünk egy teljesebb jövő felé életünk veszteségei ellenére is.
Nekem nagyon sokat segített ez a könyv abban, hogy találhatom meg a boldogságomat a hiányaimban, és hogy élhetek egy harmonikus életet a kudarcaim, gyászom és elveszett álmaim ellenére is. Miközben segített szembenézni az életem valóságával, és azzal, amilyen vagyok, úgy vezetett tovább a hit, az elégedettség és a remény felé.
„A sötétséget elviselhetőbbé teszik Isten ujjlenyomatai-mint megannyi csillag, amely azt üzeni: itt is melletted voltam.”