Paraméterek

Oldalszám: 336 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Születési sor(s)rend

Szerző Leman, Kevin
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db
Születési sor(s)rend
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent! Fantasztikusan népszerű volt ez a könyv, sokan keresték... jó, hogy újra kapható! (Új borítóval!)

Hányadiknak születtél, megmondom, ki vagy! „Töprengett már azon, hogy miért éppen úgy viselkedik és cselekszik, ahogy szokott – mintha csak be lenne programozva? Hogy minek alapján választott hivatást? Hogy milyen személyiségtípus vonzza a párválasztásban? Miért találja magát újra és újra a békeközvetítő szerepében? Vagy miért érzi nap mint nap úgy, hogy sosem lehet elég jó? A válasz mindezen kérdésekre a születési sorrendben keresendő” – állítja dr. Kevin Leman nemzetközi hírű pszichológus, házasság- és családterapeuta, New York Times-bestseller-szerző, aki több mint harmincöt éves tanácsadói pályafutása során családok ezreinél követte nyomon a születési sorrend dinamikáját. A születési sorban elfoglalt helyünk ugyanis a kutatások szerint számtalan módon rányomja bélyegét az életünkre. A Születési sor(s)rend könnyed és szórakoztató, mégis informatív olvasmány, amely humorral és sok példával fűszerezve ad támpontot önmagunk és családtagjaink jobb megértéséhez, a harmonikusabb párkapcsolathoz, az elsőszülött, középső vagy épp legkisebb gyerekek neveléséhez, és ahhoz, hogy jobban eligazodjunk a kapcsolatok útvesztőjében az élet minden területén.

 

Vélemények

4.00
2 értékelés
0
2
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 03. 15.
A lányomnak vettem. Ő és a férje is nagyon élvezik. Mivel nagy családban élünk, összehasonlítási alap is van, tetszik nekik.
2022. 12. 29.
Jó, könyv, tanulságos, sok benne a "nalunk is igy volt!"-érzés. Viszont, ahogy sok kommentben olvasni a neten, igazi dumálós amerikai könyv, időnként lapozhatunk.